Global Pension Services gaat samenwerken met APS Pensioenteam

Global Pension Services gaat samenwerken met APS Pensioenteam om haar Pan Europese strategie voor Nederland in te vullen

Gobal Pension Services BV heeft een samenwerkingsverband gesloten met APS Pensioenteam uit Waardenburg. APS Pensioenteam, die gespecialiseerd is in de pensioenuitvoering en pensioenadvisering, gaat voor de Nederlandse deelnemers van multinationals de uitvoering verzorgen van hun Nederlandse pensioenregelingen via het software platform Neospin.

Quote Erik Willems, APS Pensioenteam.
"We zijn blij om deel uit te maken van deze Pan Europese samenwerking. Wij voeren de regelingen uit voor de Nederlandse deelnemers, en in de andere landen worden de regelingen door andere lokale pensioenadministrateurs uitgevoerd. Dit alles op één systeem. Deze stap past in onze ambitie om multinationals breed te ondersteunen met hun pensioen."

Quote Jeroen de Vries, COO Global Pension Services
"Naast Nederland zijn we op dit moment in staat ook de pensioenregelingen in België, Luxemburg en Duitsland uit te voeren via onze lokale partners. We verwachten dat we in 2017 ook in Frankrijk, Italië, UK en Spanje operationeel zullen zijn".

Over APS Pensioenteam BV.
Opgericht in 1988. APS is een puur Nederlandse speler die zich richt op pensioenadministratie en pensioenadvisering. APS Pensioenteam ondersteunt onder meer (inter)nationale ondernemingen in hun pensioenbeleid en -uitvoering. Hun motto is "als je het begrijpt, kun je het ook simpel uitleggen".
Meer informatie over APS: www.aps-pensioenteam.nl

Over Global Pension Services
Global Pension Services is opgericht in 2014. Vanuit hun overtuiging dat nieuwe technieken goede en adequate pensioenuitvoering mogelijk maken, gaat Global Pension Services, door middel van het aangaan van de juiste partnerships, de eerste en grootste Enabler worden van grensoverschrijdende pensioenuitvoering.
Meer informatie over Global Pension Services: www.globalpensionservices.eu

Geplaatst in:

Contactpersonen:

Hubert Jan Lambooy
hubertjan.lambooy@globalpensionservices.eu
+31631681078

Erik Willems
Erik.willems@helderoverpensioen.nl
+31651841796

Global Pension Services B.V.

plaats:
Woerden

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234