Informer ontvangt voor 2e jaar op rij MKB Proof Award

InformerOnline heeft van de deskundigen van WINMAG Pro en BAAZ voor het tweede jaar op rij het predicaat 'MKB Proof' ontvangen. Dit keurmerk stelt dat Informer Online Boekhouden ook dit jaar tot de beste zakelijke oplossingen voor het MKB behoort.

In de nieuwe editie MKB Proof 2016 worden net als voorgaande jaren de beste zakelijke oplossingen voor ondernemers verzameld. De uiterst deskundige redacties van business magazines Baaz en WINMAG Pro hebben talloze producten en services uitgebreid bekeken, getest en gebruikt. Alleen de allerbeste initiatieven ontvangen een 'MKB Proof 2016'-award.

IT? Weet wat je in huis haalt!
Sinds zijn oprichting probeert MKB Proof het adviesorgaan te zijn voor het MKB op het gebied van informatietechnologie. Investeringen in IT zijn vaak erg kostbaar en zeker bedrijven zonder IT-afdeling hebben baat bij een deskundig advies. "Voor de gemiddelde MKB'er zijn alle technologische ontwikkelingen nauwelijks meer te overzien. Voor hen is het van belang dat oplossingen gewoon werken, doen wat ze beloven, innovatie en een hogere efficiency mogelijk maken. Zie je het MKB Proof approved-logo, dan weet je wat je in huis haalt als organisatie." Bij InformerOnline zijn met name de nieuwe functies op het gebied van robotic accounting uitvoerig getest. Robotic accounting zorgt ervoor dat steeds grotere delen van de boekhouding automatisch uitgevoerd kunnen worden.

MKB Proof
De deskundigen van Baaz en WINMAG Pro oordelen en selecteren op basis van kwaliteit, prijs/prestatieverhouding, duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ook de veiligheid van bedrijfsgegevens en privacy van gebruikers en klanten zijn een belangrijke wegingsfactor. "Vorig jaar waren we al enorm blij met het keurmerk, maar we hebben sindsdien grote stappen gezet", aldus een trotse directeur Remco Frühauf. "Op het gebied van veiligheid hebben we met het keurmerk Zeker-Online alles goed voor elkaar en met de nieuwe tools op het gebied van robotic accounting is boekhouden niet alleen makkelijker, maar vooral veel sneller geworden. Het feit dat we dit jaar opnieuw een MKB Proof Award hebben gekregen onderschrijft ons streven om hét online boekhoudpakket voor het kleinbedrijf te zijn."

Geplaatst in:

Wilt u meer weten over Informer Software, het online boekhoudprogramma en onze andere diensten en producten? Op www.informer.nl leest u meer over onze organisatie en de mogelijkheden. Of neem contact op met Remco Frühauf. Tel.: 085-401 6789 of via: remco.fruhauf@informer.nl.

Informer Software B.V.

plaats:
Rijswijk (ZH)
website:
http://www.informer.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234