Vergeet nooit meer een parkeeractie af te melden

MultiTankcard biedt in samenwerking met TrackJack de mogelijkheid om herinnerd te worden dat straatparkeren nog aanstaat terwijl de auto weer rijdt. Via het systeem van TrackJack controleert MultiTankcard of het geparkeerde voertuig weer is gaan rijden. De berijder ontvangt hierover een melding en kan de parkeeractie tijdig stoppen. Dit voorkomt onnodige parkeerkosten.

Bericht ter herinnering afmelden parkeeractie

Door de hectiek op het werk of een werkdag met meerdere afspraken in verschillende steden denkt een zakelijke berijder niet altijd aan het stopzetten van straatparkeren. Hierdoor komt het geregeld voor dat parkeeracties niet op tijd worden afgemeld. Zonde van het geld. Om dit te voorkomen biedt MultiTankcard voor al haar pashouders de mogelijkheid om herinnerd te worden via een bericht.

Koppeling met een voertuigvolgsysteem van TrackJack

Om gebruik te kunnen maken van de berichtenservice wordt het voertuig gekoppeld met een voertuigvolgsysteem van TrackJack. Bijkomend voordeel van deze koppeling is dat de berijder hiermee via het portal van MultiTankcard ook inzicht kan krijgen in de ritten die hij gemaakt heeft. Dat kan de basis zijn voor een mobiliteitsbudget. MultiTankcard kan dan zowel ritten als afgelegde kilometers laten zien die zijn gemaakt met de auto en, indien relevant, met het openbaar vervoer. Deze gegevens helpen bij de analyse van het rijgedrag. Dit stimuleert om duurzamer te rijden en bespaart brandstof.

De berichtenservice wordt binnenkort ook mogelijk voor klanten met een voertuigvolgsysteem van een andere aanbieder.

Meer informatie is te vinden op:
https://www.mtc.nl/fleetmanagement

Geplaatst in:

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is de grootste én goedkoopste aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland voor zzp'ers, mkb'ers, mobiliteitsmanagers, fleetmanagers en leasemaatschappijen.

TrackJack is een innovatieve organisatie gespecialiseerd in GPS-oplossingen. Met een enthousiast team werkt TrackJack dagelijks aan nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen van huidige functionaliteiten voor onze klanten.

Voor meer informatie over dit persbericht neemt u contact op met Eva Koekkoek: eva.koekkoek@mtc.nl of 06 1377 73 75.

MultiTankcard B.V.

plaats:
HOOFDDORP

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234