Darling Ingredients Inc. kondigt conferencecall en webcast aan over tweede kwartaalcijfers 2016

IRVING, Texas, 9 augustus, 2016 /PRNewswire/ -- Darling Ingredients Inc. houdt op vrijdag 12 augustus 2016 een conferencecall en webcast om de financiële resultaten van de Onderneming over het tweede kwartaal 2016 te bespreken. De teleconferentie start om 08.30 uur (ET) en zal worden voorgezeten door de heer Randall Stuewe, CEO en Voorzitter van de Raad van Bestuur en de heer John Muse, EVP Chief Financial Officer. Daarnaast zal de Onderneming, om de officiële managementpresentatie kracht bij te zetten, een diapresentatie beschikbaar stellen die toegankelijk is via het deel voor investeerdersrelaties op de website van de Onderneming. Het bijbehorende persbericht zal na sluiting van de markt op 11 augustus 2016 worden uitgegeven.

Ten gevolge van het hoge belvolume in het verleden, biedt de Onderneming deelnemers de mogelijkheid om zich van tevoren aan te melden voor de conferencecall via de volgende link: http://dpregister.com/10089766 [http://dpregister.com/10089766]

Aangemelde deelnemers ontvangen per e-mail een herinnering en een inbelnummer met PIN waarmee ze onmiddellijk toegang hebben tot de conferencecall op 12 augustus 2016.

Deelnemers die zich niet van tevoren wensen aan te melden, kunnen inbellen via het nummer 866-777-2509 (in de VS) of 412-317-5413 (internationale bellers), en naar de conferencall "Darling Ingredients" vragen. Van de conferencecall zal twee uur na de afsluiting tot en met 19 augustus 2016 een opname beschikbaar zijn. Om de opname te beluisteren, belt u het volgende nummer 877-344-7529 (in de VS), 855-669-9658 (Canada) en 412-317-0088 (internationale bellers) en voert u de volgende toegangscode in: 10089766. De live webcast en de opname zijn eveneens toegankelijk via de website van de Onderneming op: http://ir.darlingii.com [http://ir.darlingii.com/].

Darling Ingredients organiseert op 14 september 2016 in New York een Investor Day. De officiële uitnodigingen hiervoor zullen volgende week worden verstuurd.

Over Darling

Darling Ingredients Inc. is 's werelds grootste beursgenoteerde ontwikkelaar en producent van duurzame natuurlijke ingrediënten uit eetbare en niet-eetbare biologische voedingsstoffen. De onderneming creëert een uitgebreid scala aan ingrediënten en speciale producten voor klanten in de farmaceutische, de voedings-, dierenvoedings-, technische-, brandstof-, bio-energie- en de meststoffenindrustrie. De Onderneming is op vijf continenten actief. De Onderneming verzamelt en verwerkt dierlijke bijproducten tot op grote schaal gebruikte ingrediënten en/of ingrediënten voor speciale toepassingen, zoals gelatine, eetbare vetten, diervoedervetten, dierlijke eiwitten en diermeel, plasma, ingrediënten voor diervoeder, organische meststoffen, vetresten, grondstoffen voor brandstof, groene energie, natuurlijke darmen en huiden. De Onderneming verzamelt eveneens gebruikte keukenolie en residu van commerciële bakkerijen en verwerkt dit tot waardevolle ingrediënten voor voeders en brandstoffen. Daarnaast biedt de Onderneming services op het gebied van vetvangers aan horecaondernemingen, milieuservices aan voedsel verwerkende ondernemingen en verkoopt uitrustingen aan restaurants voor de levering en het opvangen van bakolie. Kijk voor meer informatie over de Onderneming op: www.darlingii.com [http://www.darlingii.com/].

Safe-Harbor Statement

Toekomstgerichte informatie in dit persbericht betreffende de toekomstverwachtingen of voorspellingen van de Onderneming of het management zijn toekomstgerichte verklaringen die onder de veilige -haven-beginselen in overeenstemming met het bepaalde in de US Securities Act of 1933 en de US Securities Exchange Act of 1934. Toekomstgerichte informatie is te herkennen aan woorden als: "geloven", "verwachten", "beogen", "schattingen", "voornemens zijn," en andere vergelijkbare uitdrukkingen. Het is belangrijk op te merken dat daadwerkelijke resultaten kunnen afwijken van hetgeen de in voornoemde toekomstgerichte informatie werd vermeld. Ga voor rapporten inzake Form 10-K en kwartaalrapportages inzake Form 10-Q, zoals neergelegd bij de SEC en op de website van Darling, naar: http://ir.darlingii.com [http://ir.darlingii.com/].

Neem voor meer informatie contact op met:Melissa A. GaitherVice President Investeerderrelaties en Wereldwijde CommunicatieE-mail: mgaither@darlingii.com [mailto:mgaither@darlingii.com]


Darling Ingredients Inc.


Web site: http://www.darlingii.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234