Tretorn viert 125 jaar geschiedenis met een volledig nieuwe schoenencollectie en een wereldwijde marketingcampagne, #Tretorn125

NEW YORK, 9 augustus 2016 /PRNewswire/ -- Tretorn, een iconisch Zweeds lifestyle-merk kondigt vandaag de lancering aan van een geheel nieuwe schoenencollectie voor het najaar van 2016, die het eenvoudige, frisse en speelse karakter van Zweedse design met een vleugje urban combineert. Tretorn vernieuwt zich continue door middel van innovatieve producten die passen bij de zich steeds veranderende stijl van de moderne consument.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160804/395723 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160804/395723]

De schoenencollectie voor het najaar wordt gelanceerd met een lijn vernieuwde en uitgebreide Tretorn-stijlen, waaronder sneakers en laarzen voor mannen en vrouwen, die functioneel en comfortabel zijn en waarvan het design geschikt is voor een actief leven. De Match, Marley en Camden halen hun inspiratie uit authentieke stijlen, en zijn vernieuwd met rijke decoraties en diepe najaarskleuren. De iconische Nylite is vernieuwd met nieuwe materialen zoals suède, jersey en leer, en is nu beschikbaar in een hoog en een laag model.

BELANGRIJKSTE TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN EcoOrtholite: Exclusieve schoenontwerpen, waaronder de authentieke Nylite-stijl, maken gebruik van Ortholite in een speciaal ontworpen voetbed, een celfoam-technologie in de zool, en formules op biobasis met een superieure ondersteuning, vochtbeheer, prestatie en luchtdoorlatendheid.

Sympatex: Exclusieve weerstijlen van Sympatex, ontworpen met hoogwaardige en milieubewuste materialen. Sympatex voor buiten zorgt voor comfort en bescherming in alle weersomstandigheden, is 100% waterdicht, 100% recyclebaar en volledig ademend.

Thermal Sock: In tegenstelling tot traditionele rubberen producten hebben de schoenen en laarzen van Tretorn thermale isolatie van de sok, voor langdurige bescherming en warmte. Met het lichtgewicht ontwerp heeft de thermale sok een schokdempend ontwerp dat zich naar de voet vormt, voor een optimaal comfort.

Ter ondersteuning van de lancering van de najaarscollectie 2016 begint Tretorn een 360 marketingcampagne inclusief digitale advertenties en advertenties in print, en een sociale mediacampagne, #Tretorn125 waarmee de 125(e) verjaardag van het merk wordt gevierd. #Tretorn125 maakt gebruik van merkambassadeurs die 200 km naar hun favoriete bestemming reizen, waarbij zij hun dagelijks leven buiten laten zien - in steden en in de natuur en hun Tretorn-stijl. In de week van 22 augustus begint #Tretorn125 een heel seizoen lang met activering van seeding door beroemdheden en invloedrijke personen van belangrijke stijlen.

Ga voor meer informatie naar: Tretorn.com [http://www.tretorn.com/]Volg @Tretorn op Facebook, Instagram en Twitter.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160804/396047 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160804/396047]

Over Tretorn Tretorn is een Zweeds outdoor-lifestyle merk dat zich op het kruispunt van outdoor, mode en sport bevindt. De eenvoudige ontwerpen combineren functionaliteit en stijl, en zijn perfect voor iedere dag. Tretorn heeft rubberen laarzen, schoenen, outdoor schoenen en rijlaarzen voor mannen, vrouwen en kinderen, en tennisuitrustingen. Tretorn is beschikbaar in warenhuizen en bij speciaalzaken in Europa, Noord-Amerika en Japan en wereldwijd online bij Tretorn.com. Tretorn is een handelsmerk in eigendom van ABG-Tretorn, LLC.

Over Marc Fisher Footwear Marc Fisher Footwear werd opgericht in 2005 en is een toonaangevende producent van de meest gewilde merken van dit moment, waaronder Tretorn, Kendall + Kylie, Ivanka Trump, GUESS, Tommy Hilfiger en Sigerson Morrison, samen met de eigen merken - Marc Fisher en Marc Fisher LTD. Het bedrijf staat onder leiding van een ervaren managementteam, en is een full-service, product-gedreven schoenenbedrijf in de mode-industrie, met talent en expertise in ontwerp, verkoop, productie, distributie en marketing - en dit allemaal met een toegewijde en strategische richting voor elk merk binnen de portfolio. Marc Fisher Footwear heeft haar hoofdkantoor in Greenwich, Connecticut met showrooms in New York City en wordt wereldwijd verkocht in warenhuizen, speciaalzaken en op winkelwebsites.

Over Authentic Brands Group Authentic Brands Group is een bedrijf voor merkontwikkeling, dat waarde op de lange termijn opbouwt door bezit van intellectueel eigendom van toonaangevende merken in de entertainment, mode en sport. ABG heeft haar hoofdkantoor in New York City, en zorgt voor een versterking van merken, waarbij het samenwerkt met de beste licentiehouders en retailers. De wereldwijde portfolio van toonaangevende, internationale merken van ABG zijn Marilyn Monroe®, Mini Marilyn®, Elvis Presley®, Muhammad Ali®, Shaquille O'Neal®, Michael Jackson® *managed brand*, Juicy Couture®, Jones New York®, Judith Leiber®, Frederick's of Hollywood®, Adrienne Vittadini®, Taryn Rose®, Misook®, Hickey Freeman®, Hart Schaffner Marx®, Bobby Jones®, Spyder®, Tretorn®, Tapout®, Prince®, Airwalk®, Vision Street Wear® en Hind®. www.abg-nyc.com [http://www.abg-nyc.com/]

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160804/396047http://photos.prnewswire.com/prnh/20160804/395723


Marc Fisher Footwear


CONTACT: CONTACTPERSOON: Tretorn Footwear - Elizabeth Banach, PublicRelations Manager, Marc Fisher Footwear,elizabeth.banach@fisherfootwear.com, 212-600-1722

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234