Laurastar Lanceert « Laurastar Smart » het eerste geconnecteerde strijkijzer ter wereld

CHÂTEL-ST-DENIS, Zwitserland, October 10, 2017 /PRNewswire/ --

De Strijkcoach

Laurastar, wereldleider op het gebied van hoogwaardige strijksystemen, zorgt voor een revolutie binnen de branche door het eerste geconnecteerde strijkijzer op de markt te brengen!

(Logo: http://mma.prnewswire.com/media/570557/Laurastar_Group_Logo.jpg )

(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/570558/Laurastar_Smart_Iron.jpg )

Laurastar Smart: Een Coach Voor Een Beter Strijkresultaat 

Door middel van de Bluetooth-technologie is het strijksysteem van Laurastar Smart verbonden aan een app op de mobiele telefoon van de gebruiker. Een handleiding is niet meer nodig: de sensor in het strijkijzer vergelijkt de bewegingen van de gebruiker met de ideale beweging in de interactieve video voor een optimaal resultaat. Stap voor stap leert men het strijkijzer op de beste manier te gebruiken, om vervolgens overhemden, jasjes en andere kledingstukken beter te strijken.

De persoonlijke tutorials zijn beschikbaar in 3 niveaus: 'dagelijks', 'gevorderd' en 'expert'. Ze helpen op ludieke en doeltreffende wijze bij het strijken voor een optimaal onderhoud van stoffen. Dankzij het coachende systeem worden we vanzelf een expert! De gebruiker evalueert zijn vooruitgang door het aantal strijkuren bij te houden en dankzij een systeem met 'beloningen'.

Een Technologie Die Voor U Denkt 

Laurastar Smart, die goede prestaties levert en eenvoudig in gebruik is, stelt innovatie in dienst van de gebruiker. Knoppen hebt u niet meer nodig: met behulp van een sensor in het handvat van het strijkijzer registreert de 'Sensteam'-technologie de bewegingen en wordt er automatisch stoom afgegeven. De slimme en automatisch pulserende stoom garandeert een optimale dosering en een perfect resultaat. U hoeft de temperatuur ook niet meer in te stellen; de thermostaat past zich aan alle stoffen aan.

Dit voor u denkende systeem is de garantie voor optimaal strijkwerk en het beste onderhoud van uw kleding, en dat zonder enige moeite.

De strijkplank is voorzien van een 'Origami'-hoes met een handig design: een extra coach. De lijnen helpen u de kleding op de juiste plek te leggen en op te vouwen.

Het nieuwe gamma Laurastar Smart, dat nog stiller is, is uitgerust met een aanzuig- en blaassysteem met vier standen.

Laurastar Smart, de expertise van Laurastar, biedt hulp bij elke beweging. Geavanceerde technologieen en design details, elk onderdeel van dit strijksysteem is erop gericht om u te coachen bij het strijken en het strijkwerk gemakkelijker te maken voor een optimaal resultaat.

Meer informatie over smartnews.laurastar.com [https://smartnews.laurastar.com ]Contact:
Mme Julie Monney,
+47-79-945-76-10,
marketing@laurastar.com
 

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234