MultiTankcard en ANWB presenteren nieuwe mobiliteitspas voor elektrische voertuigen

HOOFDDORP - MultiTankcard en ANWB brengen samen een brede mobiliteitspas voor elektrische- en Plug-in Hybride voertuigen op de markt. Met deze MTc/ANWB pas kunnen zakelijke rijders naast opladen ook brandstof tanken en gebruik maken van diensten als parkeren en ANWB Pechhulp. Alle mobiliteitskosten worden eenvoudig met de combipas afgerekend.

Landelijke dekking opladen én tanken

Met de nieuwe pas laden pashouders hun auto bij alle beschikbare openbare laadpunten duurzaam op. Tanken kan in heel Nederland bij alle 4.200 brandstofstations. Ook autovloeistoffen en autowassen worden direct met de pas afgerekend.

Geen gedoe met losse bonnen en declaraties

De gemaakte kosten staan per pashouder overzichtelijk op één maandelijkse factuur. Dit betekent dat er geen losse bonnen en aparte declaraties verwerkt hoeven te worden. Het biedt direct inzicht in de kosten en maakt het mogelijk om te controleren welke zakelijke transacties er per pas zijn afgerekend. Een ander voordeel is dat de BTW hiermee makkelijk wordt verrekend.

Gratis portals voor gebruik, inzicht en beheer

Pashouders van de MTc/ANWB pas kunnen gratis gebruik maken van apps en tools van MultiTankcard om mobiel te declareren, te parkeren, tankstations te vinden en meer. Werkgevers en beheerders kunnen het gehele beheer van de passen via de MTc portals regelen. Van het aanvragen van passen, rapportages tot facturen.

Diensten van de MTc/ANWB pas

Met de pas kunnen alle autodiensten worden afgerekend zoals tanken, parkeren, taxi, autowassen, autovloeistoffen afrekenen, elektrisch snelladen via Fastned en ANWB pechhulp. Pechhulp van ANWB Travel Assistance biedt keuze uit 2 basismodules en drie aanvullende pakketten.

Meer informatie is te vinden op:
- https://www.mtc.nl/mtc-anwb-pas
- http://www.anwb.nl/auto/themas/elektrisch-rijden/l...

Commentaar:
MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is de grootste én goedkoopste aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland voor zzp'ers, mkb'ers, mobiliteitsmanagers, fleetmanagers en leasemaatschappijen.

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB, met hoofdkantoor gevestigd in Den Haag, is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Bij dat werk wil de ANWB een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving.

Geplaatst in:

Voor meer informatie over de MTc/ANWB pas neemt u contact op met Eva Koekkoek: eva.koekkoek@mtc.nl of 06 1377 73 75.

MultiTankcard

plaats:
HOOFDDORP
website:
https://www.mtc.nl/mtc-anwb-pas

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234