CanalDigitaal biedt RTL Crime en Telekids via interactieve ontvanger

LUXEMBURG 28 juli 2016 - CanalDigitaal voegt vanaf 2 augustus RTL Crime en RTL Telekids toe aan het FamilieHD-pakket. Beide zenders zijn uitsluitend via een nieuwe ontvangstoplossing te zien: de interactieve ontvanger.

Met de interactieve ontvanger zijn zenders zowel via satelliet als via een breedbandverbinding te ontvangen. CanalDigitaal (dochter van M7 Group S.A.) heeft hiervoor inmiddels twee modellen in het assortiment: de HD-ontvanger M7 MZ-101 en de HD-recorder M7 MP-201. Het is voor M7 Group S.A. een nieuwe stap in de ontwikkeling naar een uitgebreid interactief programma-aanbod. Steeds vaker wordt daarbij lineaire satellietontvangst gecombineerd met een aanbod van lineaire themazenders en diverse interactieve ontvangstmogelijkheden zoals video-on-demand, uitzending gemist en begin gemist.

Nieuwe klanten van CanalDigitaal krijgen direct de beschikking over dit nieuwe type interactieve satellietontvanger. Bestaande klanten kunnen overstappen naar interactieve ontvangst door de HD-ontvanger M7 MZ-101 of de HD-recorder M7 MP-201 aan te schaffen.

Ook in andere M7-markten is inmiddels een start gemaakt met de introductie van een interactief programma-aanbod en bijbehorende settop-boxen.

Volledig RTL-aanbod bij CanalDigitaal
Met de komst van RTL Crime en RTL Telekids is het volledige zenderaanbod van RTL Nederland via CanalDigitaal beschikbaar. Beide zenders worden via de nieuwe interactieve ontvangers automatisch ingeladen en aangepast bij zenderwijzigingen. RTL Telekids is vervolgens te zien via kanaal 61 en RTL Crime via kanaal 62.

Over CanalDigitaal
CanalDigitaal is onderdeel van M7 Group S.A. (hierna M7). M7, gevestigd in Luxemburg, is een van Europa's snelst groeiende aanbieders van satelliet- en IP-diensten voor consumenten en de zakelijke markt.
M7 voert de merken: CanalDigitaal en Online.nl in Nederland, TV Vlaanderen in Vlaanderen en TéléSAT voor het Frans sprekende deel van België. AustriaSat/HD Austria in Oostenrijk, Skylink voor Tsjechië en Slowakije. En AustriaSat Hungary voor Hongarije. M7 is bovendien eigenaar van de Duitse betaal TV platformen M7 Kabel TV en M7 IPTV.
Vandaag de dag, bedient M7 ruim 3 miljoen kijkers met honderden TV- en radiozenders via satelliet en internet in digitale en HD-kwaliteit. Sinds 2011 biedt M7 haar klanten in Nederland en België ook breedband- en telefoniediensten aan.

Geplaatst in:

Voor achtergrondinformatie, interviewverzoeken en/of vragen, kunt u contact opnemen met press@M7Group.eu of tel. +35 226 096 100

CanalDigitaal

plaats:
Luxemburg

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234