Mindtree erkend als leider in NelsonHall's Software Testing Services NEAT-rapport 2016

BANGALORE en WARREN, New Jersey, July 28, 2016 /PRNewswire/ --

Leiderschap in testdiensten getoond in drie categorieën  

Mindtree [http://www.mindtree.com ], een toonaangevend bedrijf in digitale transformatie en IT-diensten, heeft vandaag aangekondigd dat het is erkend als een globale leider in softwaretestdiensten door het wereldwijde onderzoeks- en adviesbureau NelsonHall, in diens laatste Vendor Evaluation and Assessment (NEAT)-rapport van 2016.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )Het NEAT-rapport analyseert de algehele prestaties van 24 leveranciers die softwaretestdiensten aanbieden, met een specifieke focus op testcapaciteiten in consulting, digitale transformatie en efficiëntie.

Mindtree is een leider in deze sector door haar gespecialiseerde testaanbod in een heel scala van oplossingen, waaronder digitaal, automatisering, prestatietechniek en producttechniek. Investeringen in intellectueel eigendom ter ondersteuning van dit aanbod, alsmede de creatie van het end-to-end Dynamic Test Engineering Platform [http://www.mindtree.com/perspectives/brochures/accelerated-time-to-market-with-mindtrees-dynamic-test-engineering-platform ] (DTEP) hebben bijgedragen aan de sterke score. Deze score weerspiegelt Mindtree's uitbreiding van haar serviceportfolio waarin een innovatief aanbod is opgenomen rond de meting van de ervaringen van eindgebruikers, door gedrag aangedreven ontwikkeling ter ondersteuning van Agile, testen van Bluetooth en IvD.

Dominique Raviart, IT Services Research Director, NelsonHall, verklaarde: "Mindtree blijft haar investering in eigen geautomatiseerde hulpmiddelen demonstreren. Met DTEP investeert Mindtree in een DevOps-platform, met functies waaronder continue integratie en continue inzet. Dit maakt DTEP relevant voor de digitale wereld."

"Het ondersteunen van de groei van de activiteiten van onze klant in een dynamische wereld vraagt ​​om een ​​zeer slim en flexibel portfolio van Business Assurance-diensten. Door ons gespecialiseerde aanbod kunnen we volgende generatie testdiensten bieden om te voldoen aan de eisen van een hyper-verbonden wereld," aldus Manas Chakraborty, Vice President en Global Head, Business Assurance Services bij Mindtree. "We zijn verheugd om te worden erkend als leider in de aandachtsgebieden Digitaal en Transformatie, en gepositioneerd te worden als een leider voor algemene testdiensten door NelsonHall."

Aanvullende bronnen  

Gedetailleerd rapport van NelsonHall [http://possible.mindtree.com/WEB-NelsonHall_LandingPage.html ]

Testen in een verbonden wereld [http://www.mindtree.com/services/independent-testing ]

Over NelsonHall:  

NelsonHall is het toonaangevende wereldwijde BPO- en ITO-analistenbureau met analisten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en het vasteland van Europa. NelsonHall werd opgericht in 1998 en biedt een suite van 'Speed-to-source' tools die buy-side leidinggevenden helpen tijd en geld te besparen en de kwaliteit van hun sourcing-beslissingen in BPO- en ITO-evaluaties te verbeteren. NelsonHall helpt organisaties te garanderen dat belangrijke sourcing-beslissingen zijn gebaseerd op de werkelijkheid van de industrie en niet op markthype, door de gedetailleerde en objectieve markt- en leverancierskennis te leveren die nodig is voor sourcingsucces door middel van haar sourcing tools, online informatie en ongeëvenaarde toegang tot analisten.

Over Mindtree  

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en technologiediensten, van ideevorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. Mindtree werd 'digitaal geboren' ('Born Digital') en heeft een flexibele, gezamenlijke aanpak voor het creëren van op maat gemaakte oplossingen voor de digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze diepgaande expertise in infrastructuur- en applicatiebeheer bij het optimaliseren van uw IT in een strategische troef. Of u nu wilt dat uw bedrijf gedifferentieerder wordt, zakelijke functies opnieuw dient uit te vinden of de omzetgroei moet versnellen, wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.


 
Neem voor meer informatie contact op met:   
India                          
Priyanka Waghre                 
Mindtree                     
+91-98867 29295                 
Priyanka.Waghre@mindtree.com           
Verenigde Staten  
Andrea Dunbeck 
Matter Communications 
978-518-4555 
adunbeck@matternow.com    
Europa                           
Neha Kathuria                     
Mindtree                     
+44 7553 410341         
Neha.Kathuria@mindtree.com               Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
Mindtree

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234