Bakker Campers uit Wenum-Wiesel is beste camperbedrijf van Nederland

Eigenaar Job Bakker is een man van weinig woorden. Helemaal nu blijkt dat zijn bedrijf Bakker Campers in Wenum-Wiesel door het Nationale Business Succes Award Instituut (NBSA) is verkozen tot 'Beste camperbedrijf in Nederland.' "Ik was echt even sprakeloos toen ik hoorde dat wij deze eervolle Award hebben gewonnen," aldus Bakker.

De bedrijven die in aanmerking komen voor deze begeerde Award worden beoordeeld op de positie in de markt, het onderscheidend vermogen, het 'maatschappelijk verantwoord' ondernemerschap, de historie en vooruitzichten, alsmede het vernieuwende karakter van de onderneming.

"Wij doen het weliswaar heel goed en krijgen regelmatig complimenten van onze bezoekers over onze presentatie, de ruime keuze en kwaliteit van onze campers, maar wanneer een onafhankelijke organisatie als het NBSA Instituut ons het beste camperbedrijf van Nederland noemt dan doet het wel wat met je, zegt de trotse eigenaar.


Job Bakker realiseert zich dat tal van gerenommeerde bedrijven hem voorgingen. "Wij worden nu in één adem genoemd met topmerken die ook een Succes Award-nominatie ontvingen, zoals Westland Kaas, bekend van Old Amsterdam en Maasland, Jaap NL, Staples en andere succesvolle ondernemingen. Het toont aan dat ons bedrijf behoort tot de top in Nederland en toonaangevend is in onze branche. Dat is toch een bevestiging dat wij goed bezig zijn."

Met het winnen van deze prestigieuze prijs komt Bakker Campers tevens in aanmerking voor de verkiezing 'Beste bedrijf in Nederland' die later dit jaar wordt uitgereikt door oud premier Balkenende.

Onlangs is het bedrijf bezocht door een filmploeg die opnames heeft gemaakt voor het RTL TV programma 'De Succesfactor' en het item over Bakker Campers wordt op zondag 31 juli om 22.30 uur op RTL 7 uitgezonden.

Fotobijschrift:
De staf van Bakker Campers is trots op de prestigieuze Award: V.l.n.r. Herco Wegerif (verkoopadviseur), eigenaar Job Bakker, Jacob Uiterwijk (verkoopadviseur)

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie en/of extra rechtenvrije foto's:

Hans Koopman Produkties,
Elspeterweg 57-2
8171 ES Vaassen
Tel 0578 - 57 38 57

Bakker Campers

plaats:
Wenum-Wiesel

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234