Beste Werkgevers 2016 in de financiële dienstverlening

Dit jaar scoren zes financiële dienstverleners boven het branchegemiddelde van een 7,3. Hiervan maakt de top 3 kans op een award. Tijdens het Beste Werkgevers Event op 4 oktober maken Effectory en Intermediair de winnaar bekend.

De volgende organisaties scoren boven het branchegemiddelde (in alfabetische volgorde). De top 3 is dikgedrukt:

Aegon
Bouwinvest
Robeco (Top 3)
SNS BANK (Top 3)
ZLM Verzekeringen (Top 3)
Zorg en Zekerheid

Beste Werkgeversonderzoek
Dit jaar hebben Effectory en Intermediair voor de zestiende keer het Beste Werkgeversonderzoek uitgevoerd, om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek deden 318 organisaties mee.

Beste Werkgevers Event 2016
Op 4 oktober worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2016 feestelijk bekendgemaakt in Theater Amsterdam aan het IJ. Naast de branchewinnaars, komen ook de hoogst scorende profit- en non-profitorganisaties in het zonnetje te staan. Het wordt een inspirerende dag voor HR-directeuren, HR-professionals en arbeidsmarktcommunicatiespecialisten. In 2015 bezochten meer dan 400 belangstellenden het event, om kennis te vergaren én te delen, inspiratie op te doen en te netwerken. Ook dit jaar zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd; aanmelden is gratis.

Positie op de lijst
De eindklassering van de organisaties is gebaseerd op het oordeel van hun eigen medewerkers. In het onderzoek beantwoordden zij onder andere zes vragen, die samen de Beste Werkgevers Score bepalen. Deze score is het gemiddelde van de:

- mate van trots op de organisatie
- mate waarin medewerkers achter de doelen van de organisatie staan
- mate waarin de medewerker ruimte en kansen krijgt om optimaal te presteren
- waardering voor de prestaties van medewerkers
- tevredenheid over de organisatie
- tevredenheid over de werkzaamheden

Meer informatie over het Beste Werkgeversonderzoek vindt u op www.beste-werkgevers.nl

-EINDE PERSBERICHT-

Over Effectory
Effectory is opgericht vanuit de overtuiging dat organisaties die goed in contact staan met hun eigen medewerkers en klanten, beter presteren en leuker zijn om voor te werken. Effectory is Nederlands marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek en voert honderden onderzoeken per jaar uit. Elk onderzoek heeft als doel organisaties, teams en medewerkers te stimuleren om zichzelf te verbeteren met behulp van feedback. Zelf heeft de organisatie ruim 150 medewerkers. Meer informatie over Effectory vindt u op effectory.nl.

Over Intermediair
Intermediair is hét carrièreplatform voor hoogopgeleiden in Nederland en al meer dan 50 jaar toonaangevend op het gebied van recruitment media. Met het digitale Intermediair Magazine en Intermediair.nl biedt Intermediair inspiratie, informatie, artikelen, testen en tools en het beste vacatureaanbod. Intermediair is onderdeel van de Persgroep Employment Solutions.

Geplaatst in:

Voor meer informatie over het Beste Werkgeversonderzoek en de verkiezing op 4 oktober 2016, kunt u contact opnemen met Lysan Pot van Effectory, of met Aminke Doevendans van Intermediair.

Lysan Pot: 020-3050100 of Lysan.pot@effectory.nl;
Aminke Doevendans: 020-2042254 of a.doevendans@persgroep.nl

Effectory B.V.

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.effectory.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234