Romar Led's Design Experience wordt label van Livingprojects

Livingprojects en Romar slaan de handen ineen.

De bedrijven kondigden het medio juli aan: vanaf heden is Romar een label wat binnen Livingprojects zal opereren. Het Barendrechtse bedrijf voegt zich onder het bedrijf Livingprojects, gevestigd in Breda. De ondernemers hebben, met hulp van ervaren adviseurs, een vernieuwde strategie / businessplan gemaakt. Het vergroten van kennis, expertise en innovatie, het versterken van belevingsconcepten, en vooral het nog breder kunnen voldoen aan de vraag van de markt heeft hen deze keuze doen maken. "We gaan er samen een groot succes van maken."

Michael Sebregts is de ondernemer van Livingprojects, familie Casteelen vormde het directieteam van Romar. Sebregts: "Ik ben erg positief over deze nieuwe ontwikkeling. In de nieuwe situatie zullen we elkaar versterken en aanvullen. De kennis en expertise van de medewerkers vergroot, we zullen grotere belevingsprojecten aankunnen en kunnen voortaan voldoen aan de vraag uit de groeiende markt."

Waar Livingprojects zich blijft richten op de projecten uit de entertainment en architectuur markt, blijft Romar totaalconcepten creëren op het gebied van technische beleving. Annemieke Casteelen: "Wij blijven de vertrouwde projecten doen met ledverlichting, geur, geluid, beeld en aansturing. Wij kunnen nog beter aansluiten bij de wens van zowel huidige als nieuwe klanten. In een snel veranderende belevingseconomie is dit essentieel."

De klanten van Romar kunnen de Experience Room met de nieuwste innovaties, technieken en trends in de wereld van beleving binnenkort bezoeken op het nieuwe adres: Veldsteen 13, 4815 PK Breda.

U kunt zowel de social media als de websites beide bezoeken op de vertrouwde pagina's: www.livingsprojects.nl | www.romarled.nl.
Heeft u vragen of opmerkingen? Bel gerust naar 076 549 88 08 of stuur een mail naar info@livingprojects.nl.

Livingprojects BV

plaats:
Breda

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234