MyBit breidt verder uit op het Media Park Hilversum

Hilversum - MyBit Multimedia Development verhuist per 1 januari naar een nieuwe locatie op het Media Park in Hilversum. Na een half jaar verschillende opties te hebben uitgewerkt, is definitief besloten om op het Media Park verder door te groeien. MyBit betrekt ruim 1000m2 vvo in gebouw Gateway B naast RTL Nederland.
MyBit ontwikkelt hoogwaardige software in opdracht van omroepen, overheden en bedrijven. De afgelopen jaren is MyBit gegroeid naar 50 medewerkers en met oog op de toekomst is een verhuizing een logische stap.

De verhuizing is onderdeel van de strategie van MyBit om de groeiende vraag naar hoogwaardige software-ontwikkeling te kunnen faciliteren. "Als software-ontwikkelbedrijf is een nauwe samenwerking tussen onze relaties en de verschillende ontwikkelafdelingen belangrijk," aldus directeur Marcel Flipse. "Een centrale ligging van het Media Park, de technische faciliteiten en een fijne werkplek zijn hiervoor vereist. Het Media Park blijkt in staat ons hierin te voorzien."

Ook het Media Park is blij om MyBit een goed nieuw onderdak te kunnen bieden. COO van het Media Park, Mark Achterberg: "MyBit hebben we de afgelopen jaren zien groeien als ICT-dienstverlener. Dat maakt MyBit nu het grootste onafhankelijke software-ontwikkelbedrijf van het Media Park en het is goed dat wij weer hebben kunnen anticiperen op de gewijzigde huisvestingsvraag van MyBit."

Noot voor de redactie
Voor meer informatie: dhr. M.A. Kodde, marten@mybit.nl, telefoon: +31 35 677 3967

MyBit Multimedia Development

plaats:
Hilversum

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234