Waag heeft nieuw terras aan het water

Vandaag, een jaar na opening van Waag opent het nieuwe terras van Waag op het Waaghoofd. Een prachtig terras met "altijd" zon garantie. Het terras, bestaande uit loungebanken en comfortabele zitjes, is goed voor 85 zitplaatsen.

Catharinabrug
Het nieuwe terras, gelegen op het Waaghoofd, ligt op de plek waar eerst de Waaghoofdbrug lag. Deze heeft in het afgelopen jaar plaats gemaakt voor de nieuwe Catharinabrug. Nu de Leidenaren over de Catharinabrug kunnen lopen, is ook de noodbrug die er lag verwijderd. Met het verdwijnen van de noodbrug, is het monumentale Waaghoofd vrijgekomen voor de uitbreiding van het terras van Waag.

Over Waag
Waag was ooit het bruisend middelpunt van Leiden, maar werd eigenlijk nog maar nauwelijks gebruikt. Sinds de zomer van 2014 is dit monument als vanouds het levendige hart van de stad, in de vorm van een horecagelegenheid waar je kunt ontbijten, lunchen of dineren onder de prachtige gewelven van de monumentale Boterhal of in de nieuwe aanbouw. In de serre is onder meer een grote open keuken gevestigd.

Waag is onderdeel van Debuut BV, dat verantwoordelijk is voor verschillende succesvolle horecaconcepten als; STAN&CO Utrecht en Arnhem, Belgian Beer Café Olivier in Utrecht en Leiden, en Stadscafé De Vooruitgang in Eindhoven.

Locatie: Aalmarkt 21, Leiden
Website: www.waagleiden.nl/
Telefoonnummer: 071-740 03 00

Geplaatst in:

DeBuut Horeca B.V.

plaats:
Leiden
website:
https://www.debuutbv.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234