A&B Groep behaalt Efficiency First® Vendor Solution certificaat voor Telecom Management

Het Efficiency First(r)-framework verbetert de efficiëntie, prestaties en productiviteit binnen wereldwijde organisaties

INDIANAPOLIS, Verenigde Staten, ROOSENDAAL, Nederland, 20 juli 2016. Het in Nederland gevestigde Telecom Expense Management bedrijf, A&B Groep, heeft onlangs het Efficiency First(r) Vendor Solution certificaat voor Telecom Management behaald. Deze certificering toont de expertise van A&B Groep aan op het gebied van telecombesparing en de uitstekende service die zij levert aan hun klanten. Terwijl A&B Groep bezig is met een mondiale groei.

Het bedrijf startte dit certificeringsproces na een joint venture in 2015 met het Amerikaanse CBI Telecommunications Consultants uit Grand Rapids (Michigan). Deze joint venture zal in september 2016 resulteren in een concrete fusie. Na deze fusie zal het bedrijf Global TEM gaan heten en een volledig aanbod aan diensten en oplossingen voor het beheer van telecommunicatie aanbieden.

Nadat A&B Groep is beoordeeld op haar Telecom Expense Management dienstverlening en haar wereldwijde marktkennis, kwam het bedrijf in aanmerking voor het Efficiency First(r) Vendor Solution certificaat van AOTMP. Dit certificaat voldoet aan de hoogste wereldwijde normen voor Telecom Management. Daarmee voldoet A&B Groep aan de industriestandaarden voor technische, financiële en operationele efficiëntie binnen bedrijven. A&B Groep faciliteert diensten voor zowel vaste als mobiele telefonie en datanetwerken met als doel het optimaliseren van telecomcontracten en het beheren van complexe telecomvraagstukken in opdracht van klanten.

"Deze certificering bevestigt de professionaliteit van A&B Groep. Zij werken volgens de principes van het AOTMP Efficiency First(r)-framework. Het geeft A&B Groep een voorsprong op haar wereldwijde concurrenten. Ook de groei die A&B Groep doormaakt toont hun uitgebreide telecomexpertise.", aldus Timothy C. Colwell, SVP, Efficiency First Adoption. "Wij zijn erg blij met de certificering van A&B Groep en hun voortdurend streven naar klanttevredenheid."

"Het behalen van de AOTMP Efficiency First(r)-certificering is een logische stap die past binnen ons strategische meerjarenplan waarin we onze ambitie uitdrukken om het toonaangevende wereldwijde auditing- en benchmarkingbedrijf op het gebied van telecom expense en mobility management te worden. Later dit jaar zullen we de fusie met onze Amerikaanse partner afronden", aldus Ron Rijkenberg, CEO van A&B Groep. "We zijn erg trots om een Certified Vendor te zijn. Dit betekent niet alleen dat onze dienstverlening door onze klanten gewaardeerd wordt, maar ook dat we objectief en onafhankelijk door AOTMP getoetst en gecertificeerd zijn. AOTMP is dé wereldwijde associatie van TEM-leveranciers en -bedrijven."

OVER A&B GROEP
Sinds de oprichting in 1999 is A&B Groep dé toonaangevende consultancy groep in de telecommunicatiemarkt. Zij assisteert bedrijven met de optimalisatie van telecomcontracten en het beheer van complexe telecommunicatievraagstukken. Dit doet A&B Groep voor ruim 500 bedrijven wereldwijd. Of het nu gaat om vaste telefonie, mobiele telefonie of datanetwerken, de consultants van A&B Groep nemen graag de telecomuitdagingen van bedrijven uit handen, geven hen inzicht en helpen te besparen op telecomkosten. A&B Groep biedt haar flexibele Telecom Expense en Mobility Management platform aan als Software as a Service oplossing (SaaS oplossing). Dat wil zeggen; samen met de klant bouwt A&B Groep het platform conform de bedrijfswensen. Als het platform staat, verzorgen de consultants van A&B Groep dat het platform gemanaged wordt. GTEM Solutions [Global Technology Enterprise Management], betekent dat organisaties besparen op telecom- en IT-kosten, dat de telecomcontracten geoptimaliseerd worden en dat de experts van A&B Groep effectief assisteren met het managen van de telecom- en IT-omgeving. Ga voor meer informatie naar www.ab-groep.nl.

OVER AOTMP
AOTMP is de wereldwijde associatie van Telecom Management aanbieders. AOTMP is betrokken bij een groot aantal Telecom Management bedrijfscases van over de hele wereld. Zij helpt bedrijven met het verhogen van de efficiëntie en de productiviteit op het gebied van telecom. Steeds met als doelstelling de telecomkosten te verlagen. Daarnaast helpt ze Telecom Management leveranciers met meerwaarde bieden aan hun klanten. AOTMP maakt gebruik van het Efficiëntie First(r)-frameworkmethode. De klanten van AOTMP zijn verantwoordelijk voor meer dan 24 miljard dollar aan jaarlijkse telecomuitgaven. Onder deze klanten bevinden zich meer dan honderd Fortune 500-bedrijven, kleine en middelgrote bedrijven en organisaties uit de publieke sector. Ga voor meer informatie naar www.aotmp.com.

A&B Groep

plaats:
Roosendaal
website:
http://www.ab-groep.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234