Same day delivery voor meer dan 38.000 webshops via Fietskoeriers.nl

Same day delivery is niet langer voorbehouden voor de grote webshops. Door een exclusieve samenwerking tussen Fietskoeriers.nl en Mijnwebwinkel kunnen meer dan 38.000 webwinkeliers hun pakketjes voortaan nog dezelfde dag bij de consument laten bezorgen.

Het is voor kleine en middelgrote webwinkels niet altijd gemakkelijk om dezelfde service te bieden als grote spelers zoals Wehkamp en Bol.com. Verzending vormt doorgaans een forse kostenpost op de omzet van MKB webshops. Bekende verzendpartijen, zoals PostNL richten zich daarbij vooral op grote volumes waardoor het voor kleinere shops lastig concurreren is.

Door de exclusieve samenwerking tussen Fietskoeriers.nl en Mijnwebwinkel, het populairste webwinkel systeem van Nederland, kunnen meer dan 38.000 webwinkels hun pakketjes voortaan same day laten bezorgen, op de fiets of met auto's op groengas! De pakketjes worden bij de webwinkeliers opgehaald én met een tarief van Euro6.50 per pakket zelfs voordeliger verzonden dan via de normale post.

Door deze samenwerking kunnen kleinere webwinkels meekomen met de grote jongens en zelfs een voorsprong nemen, zeker op het gebied van duurzaamheid. Volgens eigenaresse Marieke Snoek van Fietskoeriers.nl komt de samenwerking op een perfect moment. "Wij vinden het belangrijk om webshopeigenaren bewust te laten nadenken over de manier waarop hun pakketjes bezorgd worden. Door de samenwerking met Mijnwebwinkel wordt het voor heel veel kleine webshops mogelijk om hun pakketjes op de fiets te laten bezorgen, waardoor we een mooie stap kunnen zetten in het verduurzamen van pakketbezorging in Nederland.".

Fietskoeriers.nl is een snelgroeiende logistieke start-up met een landelijk netwerk van fietskoeriers en groengas auto's.

Geplaatst in:

Voor een inhoudelijke toelichting kunt u terecht bij:
Inge Muijshondt
inge@mijnwebwinkel.nl
0412 66 80 17

Mijnwebwinkel

plaats:
Oss

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234