Sharon Doorson op "I love who I want" - boot tijdens Gay Pride

Tijdens de Canal Pride op zaterdag 6 augustus staat Sharon Doorson voor "universal love" op de thema-boot "I love who I want" van het Haagse roze feest Popcake.

"De wereld heeft een liefdevolle touch nodig", aldus Sharon. Die deze week met haar single "Touch me there" de tipparade is binnengekomen. "Heerlijk om onze vrijheid te mogen vieren op de Popcake - boot. Ik vind dat iedereen ten alle tijden zichzelf moet kunnen zijn en dat iedereen vrij is om te bepalen met wie je de liefde wilt delen. We zijn allemaal gelijk, let's celebrate it! "

Pophits van de jaren '90 hits tot nu
Popcake is een heterovriendelijke feest dat zes keer per jaar wordt gehouden op de 42ste verdieping van het Haagse Penthouse met pophits uit de jaren '90 tot nu.

"Sharon Doorson is met twee gouden hitsingles en een alarmschijf niet meer weg te denken uit de Europese (gay)clubs". En dat haar nieuwe single "Touch Me There" een remake van de '90s hit van Total Touch" is, is natuurlijk een super match, aldus de organisatie.

Het thema van de Gaypride dit jaar is "Join" (verbinden, aansluiten). Als hetrovriendelijk -feest scheppen we met Popcake, al 3 jaar een omgeving waar homo's, lesbiennes, bi's en hetero's zichzelf kunnen en mogen zijn. Mede dankzij de hulp van Gamestate en The Penthouse zal de Popcake-boot dat tijdens de Canal Pride in de Amsterdamse grachten uitdragen. Dat naast DJ Menno de Boer en DJ Aiscream, ook Sharon Doorson op de Popcake - boot staat, is voor ons de kers op de Popcake, aldus organisator Luuk Wessels

Geplaatst in:

Rechtenvrije foto's
Foto Popcake -boot 2015
http://www.wesselsmanagement.nl/wp-content/uploads/2016/02/POPCAKE2015.jpg
Bron: Anonymous Gentleman

Foto Sharon Doorson:
http://www.ilovepopcake.nl/wp-content/uploads/2016/07/IMG_9311.jpg
Bron: 8Ball Music

Over Popcake
Voor meer informatie over Popcake, beeldmateriaal en interviewaanvragen:
Popcake
Luuk Wessels
info@ilovepopcake.nl
0611608838

Interview aanvraag Sharon Doorson
Karim Erja
karim@seiseimgmt.com

POPCAKE

plaats:
Den Haag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234