Agile-1 benoemt Dhr. Beat Mueller als Country Manager voor Zwitserland

TORRANCE, Californië, 19 juli 2016 /PRNewswire/ -- Agile-1 [http://www.agile1.ch/], een internationaal bedrijf voor oplossingen in werknemersbeheer, kondigt met trots de aanstelling aan van meneer Beat Mueller in zijn rol als country manager voor haar activiteiten in Zwitserland. In zijn rol als country manager is Beat verantwoordelijk voor uitvoer, verkoop en servicebeheer. Hij geeft ook leiding aan de strategische ontwikkeling van onze klantenrelaties en landspecifieke, waardetoegevoegde diensten.

Meneer Mueller voegt zich bij Agile-1 met meer dan 14 jaar ervaring in de branche voor menselijk kapitaal. Voordat hij zich aansloot bij het bedrijf was hij country manager voor een internationaal uitzendbureau en business development director voor een aanbieder van personeelsoplossingen in Europa. As leidinggevende bij een van de belangrijkste uitzendbureaus in Zwitserland heeft meneer Mueller bijgedragen aan de groei van het bedrijf door te voorzien in hoogwaardige middelen en oplossingen voor talentbeheer voor projecten op contractbasis, fulltime, vaste en uitbestede projecten.

"Agile-1 heeft geweldige mogelijkheden om bedrijven in Zwitserland te helpen bij het vinden van een concurrentievoordeel, door hun strategieën voor werknemersbeheer te optimaliseren.", zei Dhr. Mueller. "De globalisering heeft gezorgd voor een enorme toename in de internationale afhankelijkheid en concurrentie van de Zwitserse economie, waarbij innovatie een vereiste is geworden voor duurzaamheid op de lange termijn. Bedrijven zijn op zoek naar partners zoals Agile-1, die de nieuwste gereedschappen kunnen aanbieden en zorgen voor het hoogste niveau van naleving, zichtbaarheid, efficiëntie en kwaliteit in al hun werknemers."

Dhr. Peter Carvalho, President van Agile-1 zei het volgende over de aanstelling van meneer Mueller: "Wij zijn erg blij met deze capabele professional die leiding gaat geven aan onze uitbreiding in de regio. De kennis van de branche en ervaring in het herdefiniëren van strategieën voor werknemers bij toonaangevende, grote bedrijven, maken dat Dhr. Mueller de perfecte keuze is voor het vervullen van deze belangrijke taak."

Dhr. Mueller werkt in het kantoor van Agile-1 aan de Turmstrasse 18, 6300 Zug, Zwitserland.

Over Agile-1 Agile-1 zorgt voor oplossingen bij werknemersvraagstukken door middel van een combinatie van innovatieve technologieën en programma's met ervaren professionals door een suite volledige oplossingen voor de werkplek te leveren. Wij zorgen voor een optimale waarde van uw werknemersbestand door de aansprakelijkheid en overhead die gepaard gaan met het beheer van menselijke kapitaal te verkleinen. Uitdagingen in het personeelsbestand. Opgelost. Volg ons op LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/agile-1?trk=company_logo], Twitter en Instagram @Agile1Global.


Agile-1


CONTACT: CONTACTPERSOON: Ronnie Kihlstadius, Marketing CommunicationsManager, rkihlstadius@agile1.com


Web site: http://www.agile1.ch/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234