Een Nieuw Tijdperk van Precisie-Valuta: Thousand Cities Strategic Algorithms Cloud Technology (TCSA) Sluit Samenwerkingsovereenkomst met RBWC


-- Met een AI-Systeem voor Overheidsactiva zal TCSA veranderen hoe een land
de werkelijke waarde van geld meet.
PARIJS en SHENZHEN, China, 9 juli 2020 /PRNewswire/ -- Reinventing Bretton Woods Committee (RBWC) hield een virtuele ondertekeningsceremonie bij de start van zijn partnerschap met Thousand Cities Strategic Algorithms Cloud Technology Ltd. (TCSA) als het kernlid van zijn Sovereign Currency Technology [technologie voor overheidsactivabeheer, vert.] voor centrale banken wereldwijd. Het evenement werd bijgewoond door dhr. Marc Uzan, Executive Director van RBWC, en dhr. Adkins Zheng, Chief Algorithm Officer van TCSA.

https://mma.prnewswire.com/media/1212619/Thousand_Cities.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/1212619/Thousand_Cities.jpg ]

"Landen over de hele wereld hebben te maken met de nasleep van de COVID-19 pandemie. Dit is precies het moment waarop een nieuwe economische visie en een krachtig overheidsinstrument nodig het meest nodig zijn," aldus Zheng. "TCSA leidt de tweede datarevolutie door een kern te bouwen voor de wereld van data - 'algoritmische eenheden', die de logica van het dataverkeer verbeteren tot een hoger niveau van causale AI-logica. Door deze transformatie zullen data uiteindelijk menselijke beschavingen ondersteunen op de diepste niveaus van sociale interactie door het meten van real-time vraag en aanbod van geld, en door innovatie in nationaal beleid, sociale stelsels en bestuursmechanismen. Elke overheid krijgt een op maat gemaakte algorithmische AI-machine met fantastische mogelijkheden voor financieel en economisch toezicht, waardoor overheidsmiddelen op precies de juiste locatie in het land kunnen worden toegewezen."

TCSA's innovatieve "Sovereign Asset Currency" [overheidsvaluta, vert.] zal fundamentele verandering brengen in het huidige systeem van "Sovereign Credit Currency" [overheidskrediet, vert]. Op basis van nieuwe economische en monetaire theorieën zal het Sovereign Asset Currency AI-systeem de tekortkomingen beperken van de traditionele financiële risico's die Sovereign Credit Currency met zich meebrengt op de langere termijn.

Zelfs voordat dit interessante samenwerkingsverband van start ging, ontving CSA al enorme steun van academici en overheidsfunctionarissen over de hele wereld. RBWC, dat dezelfde visie deelt, is ook actief als invloedrijke internationale non-profit organisatie, die centrale banken helpt hun mondiale financiële architectuur en valutasysteem opnieuw te definiëren.

Het partnerschap tussen TCSA en RBWC komt temidden van een fundamentele verschuiving die over de hele wereld plaatsvindt nu steeds meer landen begrijpen dat er dringend behoefte is aan AI-valutasystemen die zorgen voor transparante, duurzame maatschappelijke en economische ontwikkeling. In de toekomst zullen RBWC en TCSA samen de uitrol van webinars verzorgen met als onderwerp "The Foundation of Digital Currency: Creating a Sovereign Asset Currency System". Meer oplossingen zullen worden geïntroduceerd tijdens de jaarlijkse Dialogue of Continents conferentie voor centrale bankiers in oktober 2020.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1212619/Thousand_Cities.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/1212619/Thousand_Cities.jpg]

CONTACT: Grace Peng, +86-13510917215

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234