Boekingssite toont Pokémon Go locaties langs autovakantie route

Boekingssite Tussenstop.com, gespecialiseerd in overnachtingen onderweg, heeft een versie ontwikkeld speciaal voor Pokémon Go spelers. Hiermee kunnen Pokémon Go trainers doorspelen tijdens hun autoreis naar Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië.

Op www.Tussenstop.com/PokemonGo is het mogelijk om vertrek- en eindbestemming in te voeren en aan te geven hoe lang men wil rijden voor een tussenstop. Vervolgens worden naast hotels, b&b's en campings ook zogenaamde Pokéstops getoond waar Pokémon Go trainers speciale beloningen krijgen en Pokémons kunnen vangen.

"De laatste week kregen we van onze bezoekers verschillende vragen om het razende smartphonespel te integreren op onze boekingssite. Pokémon Go Trainers kunnen nu locaties langs de snelweg doorgeven en andere spelers helpen. Zo wordt een lange autorit voor passagiers leuker en minder saai", aldus Kasper de Wijs, eigenaar van Tussenstop.com.

Over Tussenstop.com
Tussenstop.com is de populairste boekingssite voor het vinden en boeken van overnachtingen onderweg tijdens een autovakantie. Op de website worden vakantiegangers geholpen door gratis reisadvies over accommodaties, routes en advies rondom autovakanties. Tussenstop.com is een concept van iPublishing.

Geplaatst in:

Tussenstop.com

plaats:
Westervoort
website:
http://www.tussenstop.com/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234