Meer omzet en meer klanten voor Primera

Winkelketen Primera ziet zowel haar omzet als haar klanten met 2 procent stijgen in het eerste halfjaar van 2016. De toename in klanten wordt voornamelijk veroorzaakt door de loterijen, e-sigaretten en cadeau(kaarten).

Mede dankzij een succesvolle Koningsdagtrekking en de oplopende "jackpot koorts" voor de trekking van 10 juli jl. ziet Primera de omzet Staatsloten stijgen met 10 procent. Daarnaast ziet de winkelketen de elektronische rookwaar de afgelopen maanden met 32 procent stijgen.

De omzetstijging binnen cadeau wordt enerzijds veroorzaakt door cadeaukaarten. De categorie groeide met 3 procent. Anderzijds door de traditionele cadeautjes, waarin 23 procent groei werd gerealiseerd. De winkelketen beoogt met cadeau(kaarten) haar relevantie voor de consument verder te vergroten.

Geplaatst in:

Noot aan de redactie (niet voor publicatie):
Deze persinformatie wordt u toegestuurd door Coöperatie Primera b.a. Voor extra informatie, interviews en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Primera, info@primera.nl of 0418 - 65 10 07.

Over Primera
Coöperatie Primera b.a. is een organisatie van, voor en door zelfstandige ondernemers, opgericht in 1991. Met inmiddels 484 aangesloten zelfstandige ondernemers is Primera de grootste winkelketen binnen de tabak- en gemaksbranche.

Coöperatie Primera b.a.

plaats:
Waardenburg
website:
http://www.primera.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234