Arend Jan Boekestijn presenteert zijn eerste tv-programma op RTL7

Verdonk, Teeven en Wiltink te gast in Succesvol Nederland


Den Haag, 14 juli 2016 - Oud-politicus Arend Jan Boekestijn gaat aanstaande zondag als tv-presentator van Succesvol Nederland aan de slag. Hij gaat in zijn eerste uitzending in gesprek met Rita Verdonk, Fred Teeven en Klaas Wiltink. Het programma is zondagochtend om 10:30 uur te zien bij RTL7. Boekestijn bespreekt de politiek en het nieuws met zijn voormalige parlementaire collega's. Hij spreekt daarnaast met ondernemers die uitblinken in hun vak.

Nieuw terrein voor Boekestijn
Het is voor de eerste keer in zijn carrière dat Arend Jan Boekestijn een tv-programma presenteert: "Het is uitdagend, inspirerend en tegelijkertijd spannend: de gesprekken moeten kort en snedig zijn. Mensen kennen mij als een man van de nuance: rustig nadenkend en opiniërend. Het is dus nieuw terrein voor me. Ik wil de kijkers op de zondagochtend op een luchtige wijze meenemen in de wereld van het nieuws, politiek, sport en onverwachte maatschappelijk thema's. Daarbij schuw ik de discussie niet", stelt Arend Jan Boekestijn.

Business Class
Succesvol Nederland wordt tot eind augustus uitgezonden op zondagochtend van 10:30 tot 12:00 op RTL 7. De herhaling wordt uitgezonden op maandag van 00:45 tot 02:05. In de uitzending van zondag 10 juli schuift ook Jan Boskamp, oud-international en coach, aan tafel, onder meer om zijn visie te geven op het transferseizoen: het jaarlijkse spel van voetbalclubs om de beste spelers weg te kopen van clubs. Omdat 'Succesvol Nederland' in het tijdslot van 'Business Class' wordt uitgezonden, is er ook aandacht voor innovatieve ondernemers ingeruimd.

Geplaatst in:

Voor meer informatie over het programma en/of interview met Arend Jan Boekestijn, kunt u contact opnemen met de woordvoerder van uitvoerend producent TV Mediapartners, Erik van der Geest. Bereikbaar op 070 -4275 931 (doorgeschakeld 24/7) en op e.vdgeest@illumicom.nl

NBSA-instituut

plaats:
Den Haag

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234