MindTree vereenvoudigt en versnelt gegevensanalyse met lancering van Decison Moments-platform

BANGALORE en WARREN, New Jersey, July 14, 2016 /PRNewswire/ --

Gebouwd op Microsoft Azure-diensten en Self-learning-algoritmen, nieuw aanbod is ontwikkeld voor flexibele, datagedreven besluitvorming   

MindTree, een toonaangevend bedrijf in digitale transformatie en IT, heeft Decision Moments gelanceerd, het eerste gegevensanalyseplatform dat continue leeralgoritmen toepast op grote datapools, waardoor bedrijven zinvolle en boeiende inzichten kunnen genereren die in de loop van de tijd verbeterd worden.

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160713/813827 )

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )Verschillende zakelijke gebruikers, zoals sales, marketing en HR, moeten zinvolle informatie halen uit de grote hoeveelheden bedrijfsgegevens uit meerdere bronnen en er zo toe bijdragen dat er weloverwogenere beslissingen genomen worden.

Decision Moments helpt bedrijven snel gebruik te maken van de meest diverse gegevens om hypotheses voor industriespecifieke zakelijke problemen te ontdekken en te valideren op gebieden zoals personalisatie [http://www.mindtree.com/personalization/global ], sales- en marketingactiviteiten, en zakelijke efficientie. Door de bestaande investeringen in analyse van een organisatie te benutten vereenvoudigt het platform de technologische complexiteit bij het leveren van relevante en contextuele inzichten.

Decision Moments is voorgeladen met meer dan 20 branchespecifieke machine learning algoritmen op basis van diepgaande leertechnieken om diagnostische, voorspellende en dwingende analyses verspreid over alle zakelijke functies mogelijk te maken. Vijfentwintig sectorspecifieke zakelijke apps voor snelle besluitvorming in retail, consumentengoederen, reizen, het bank- en verzekeringswezen met self-service business intelligence en visualisatiefuncties worden aangeboden door dit innovatieve platform. Een gegevensopslag met 35 voorgebouwde technologische componenten voor Big Data-programma's biedt veilig gegevensbeheer en -controle voor meerdere huurders. Meer dan 100 vooraf ingevulde datasets kunnen eenvoudig gecombineerd worden met heterogene eigen gegevens en data van derden om analysemogelijkheden op gang te brengen.

Decision Moments wordt aangedreven door Microsoft Azure-diensten, waaronder Cortana Intelligence Suite, in een cloud-native oplossing. De deskundigheid van Microsoft in Big Data, machine learning en cloud computing is de sleutel tot het vermogen van Decision Moments om bruikbare informatie te verkrijgen uit de enorme hoeveelheden bedrijfsgegevens die bedrijven ter beschikking staan. Bovendien was de ervaring van Mindtree in het leveren van beslissingswetenschapsdiensten aan klanten zoals Microsoft van vitaal belang voor de ontwikkeling van het Decision Moments-platform.

Lees het blogbericht [http://digitalhub.mindtree.com/decision-moments-what-it-can-do-for-you ] voor meer gedetailleerde informatie over de functies en voordelen van Decision Moments.

"Gezien de stortvloed aan gegevens die op dagelijkse basis binnenkomt, is een snelle en behendige besluitvorming de grote onderscheidende factor in het bedrijfsleven vandaag de dag. Het succes wordt bepaald door hoe snel bedrijven gegevens kunnen gebruiken om nieuwe inzichten te krijgen, beslissingen te nemen, actie te ondernemen en te komen tot resultaten," aldus Radha R., EVP en hoofd Digital Business bij Mindtree. "Continu leren staat centraal bij Decision Moments, waardoor bedrijven flexibele, empirisch onderbouwde beslissingen kunnen nemen op gebieden zoals 'churn' en behoud van klanten, modellering van de marketingmix, effectiviteit van campagnes, opsporing van fraude, optimalisering van de leveringsketen en nog veel meer."

"Gegevensanalyse is de sleutel tot de digitale transformatie die voor groei, efficientie en innovatie zal zorgen en uiteindelijk zal leiden tot een concurrentievoordeel voor de hedendaagse bedrijven," verklaarde Victor Morales, Vice President, Enterprise Partners Team, Microsoft. "Mindtree's Decision Moments, aangedreven door Azure, stelt bedrijven in staat om wendbaarder te worden bij het benutten van kansen die worden geboden door zakelijke gegevens. Met Cortana Intelligence Suite als een integraal fundament voor Decision Moments, zullen bedrijven geavanceerde analysemogelijkheden verkrijgen die hen helpen hun gegevens om te zetten in intelligente actie en hun volledige potentieel te bereiken terwijl ze een digitaal bedrijf worden."

Aanvullende bronnen:  


- Decision Moments Brochure
[http://www.mindtree.com/sites/default/files/decision-moments.pdf ]
- Analytics Best practices bij Allianz Group en Unilever
[http://possible.mindtree.com/WBR---1603---DIG---GLOB---Data-Science_Video-Available-Webinar-Landing-Page.html ]
- Winning in the Age of Personalization [http://www.mindtree.com/personalization/global ]
- MindTree Digital Hub [http://digitalhub.mindtree.com ]Over Mindtree  

MindTree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en IT-diensten, van ideevorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. MindTree werd 'digitaal geboren' ['Born Digital'] en heeft een flexibele, collaboratieve aanpak voor het creeren van op maat gemaakte oplossingen voor de hele digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze diepgaande expertise in infrastructuur en applicatiebeheer bij de optimalisering van uw IT in een strategische asset. Of u uw bedrijf nu moet zien te onderscheiden, uw zakelijke functies opnieuw uit moet vinden of de omzetgroei versnellen, wij kunnen ervoor zorgen dat dit realiteit wordt. Ga naar de website voor meer informatie.

Alle product- en bedrijfsnamen die hierin worden vermeld, kunnen de handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


 
India                         
Priyanka Waghre                 
Mindtree                     
+91-98867 29295 
Priyanka.Waghre@mindtree.com   

 
Verenigde Staten 
Andrea Dunbeck 
Matter Communications 
978-518-4555 
adunbeck@matternow.com

 
Europa                         
Neha Kathuria                     
Mindtree                     
+44 7553 410341         
Neha.Kathuria@mindtree.com               Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20160713/813827http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
Mindtree

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234