HEMA lanceert nieuwe Europese websites

Nieuwe website belangrijk onderdeel groeistrategie

Amsterdam, 13 juli 2016 - HEMA lanceert vandaag haar nieuwe website in binnen- en buitenland. De nieuwe website is een belangrijk onderdeel in de strategie van HEMA om de e-commerce activiteiten verder te laten groeien.

De nieuwe website is inspirerend, eenvoudig, overzichtelijk en klanten kunnen de voorraad van een product in de winkel controleren. Nu de uitstraling van de website en de winkels naadloos in elkaar overlopen, slaat HEMA een brug tussen de online en fysieke winkel. E-commerce is samen met het revitaliseren van de operatie in de Benelux en de verdere internationalisering, de basis van de groeistrategie van HEMA.

Tico Schneider, Head of e-commerce HEMA: "Met de nieuwe website hebben we een goede stap gezet om e-commerce een geïntegreerd onderdeel van HEMA te laten zijn. HEMA kan vanaf vandaag nog meer profiteren van haar unieke positionering, een sterke website en een Europees netwerk van 700 winkels die tegelijkertijd dienen als pick up points. HEMA loopt voorop met het inspireren van haar klanten en dat kunnen we met onze nieuwe website nog beter doen. Het maakt daarbij niet uit of klanten onze website benaderen via een smartphone, tablet of laptop."

EINDE

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 700 winkels in 7 landen, 17.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. Echt HEMA.
http://www.hema.nl/

HEMA

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.hema.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234