ExaGrid, toonaangevende verkoper van disk-gebaseerde backup-opslag, meldt recordomzet voor 2e kwartaal 2016

Bedrijf vergroot aantal boekingen met tweecijferige omzetgroei in vergelijking met dezelfde periode in 2015, waardoor dit qua omzet het beste kwartaal in de geschiedenis van ExaGrid is.

WESTBOROUGH, Massachusetts, 13 juli 2016 /PRNewswire/ -- ExaGrid [http://www.exagrid.com/]®, een toonaangevende leverancier van disk-gebaseerde backup-opslag [http://www.exagrid.com/exagrid-products/product-architecture/] met data deduplicatie [http://www.exagrid.com/exagrid-products/data-deduplication/] oplossingen, kondigde vandaag aan dat het haar snelle groei in de markt voor disk-gebaseerde backup-opslag voortzet met een recordomzet in het tweede kwartaal van 2016. De omzet van ExaGrid groeide met twee cijfers in vergelijking met hetzelfde kwartaal vorig jaar, waarmee dit het beste omzetkwartaal in de geschiedenis van het bedrijf werd en het tiende kwartaal op rij met een positieve kasstroom. ExaGrid boekte ook een recordaantal van zescijferige aantallen nieuwe klantopties, waarbij het bedrijf de markt steeds verder betreedt.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO]

"ExaGrid blijft sneller groeien dan de algehele disk-gebaseerde opslagmarkt en als gevolg hiervan groeit haar marktaandeel", zei Bill Andrews, CEO van ExaGrid. "ExaGrid is van mening dat het het enige opslagbedrijf is dat een tweecijferige groei laat zien, terwijl het ieder kwartaal een positieve kasstroom heeft. De systemen van ExaGrid schalen naar een volledige back-up van één petabyte in een enkelvoudige scale-out GRID met een opnamesnelheid van 200TB/uur, terwijl het de snelste hersteloperaties en VM-boots levert als gevolg van de unieke landingzone en scale-out architectuur. Daarom snelt ExaGrid steeds vaker grotere EMC Data Domein-installaties voorbij."

In het 2e kwartaal van 2016 boekte ExaGrid ook een recordaantal van zescijferige aantallen nieuwe klantopties, waarbij het bedrijf de markt steeds verder betreedt. In grotere datacentra zorgen de unieke scale-out architectuur en landingzone van ExaGrid voor een korter backupvenster, omdat de opnamesnelheid driemaal groter is dan die van de dichtstbijzijnde concurrent, en omdat het herstellen van een back-up, booten van een VM of maken van een offsite tape-kopie tot tien keer sneller gaat.

Naast de financiële mijlpalen van een recordomzet en blijvende positieve kasstroom, kondigde ExaGrid de volgende mijlpalen voor het kwartaal aan:-- Door het tijdschrift Storage verkozen tot beste "Value for the Money"
product van het jaar.
-- Marktgerichte evenementen op locatie met Veeam, Nimble Storage en Zerto

"ExaGrid is het enige bedrijf op het terrein dat level-2 ondersteuning door technici aan klanten aanbiedt, zodat iedere klant altijd met dezelfde senior ondersteunende medewerker te maken heeft. Klanten zijn dolenthousiast over ons ondersteuningsmodel", zegt Andrews. "Daarom had ExaGrid een recordaantal boekingen van terugkerende klanten in het 2e kwartaal, waarbij klanten hun ExaGrid-voetafdruk blijven vergroten."

Over ExaGrid
Organisaties komen bij ons omdat wij het enige bedrijf zijn dat deduplicatie zo heeft geïmplementeerd dat alle problemen die verbonden zijn aan backup-opslag worden verholpen. De unieke landing zone en scale-out architectuur van ExaGrid zorgt voor de snelst mogelijke back-up - hetgeen resulteert in het kortst mogelijke vaste backupvenster, de snelst mogelijke lokale hersteloperaties, de snelste offsite tape-kopieën en directe VM-hersteloperaties, terwijl de lengte van het backupvenster permanent wordt gerepareerd, en dit alles met lagere initiële en lopende kosten. Kom te weten hoe u zonder stress back-ups verzorgt op www.exagrid of maak contact met ons via LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems]. Lees hier hoe klanten van ExaGrid [http://www.exagrid.com/Customers/Customer-Case-Studies/] hun back-upoperaties permanent hebben hersteld.

ExaGrid is een geregistreerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Contactpersoon media:
Christine Murphy
ExaGrid
cmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]
508-898-2872 x248Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO


ExaGrid


Web site: http://www.exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234