ANP360 Dashboard combineert mediamonitoring met socialmedia-analyse

Het ANP biedt zakelijke markt totaalinzicht in nieuws en online sentiment

Rijswijk, 13 juli 2016 - Het ANP voor de zakelijke markt lanceert vandaag ANP360 Dashboard, het product waarmee bedrijven, instellingen en overheden continu een totaalbeeld hebben van hun merk en markt in alle online en offline media, op radio en tv en op social media. ANP360 Dashboard is een geïntegreerde oplossing voor mediamonitoring, reputatiemanagement en actiemarketing.

ANP360 Dashboard combineert in één overzichtelijk dashboard drie zakelijke producten van het ANP: ANP Inzage dat gelijktijdig met nieuwsmedia volledig inzage biedt in het nieuws en de berichtgeving van alle ANP-redacties; ANP360 dat realtime alle relevante online, offline én social media volgt; ANP Media-analyse voor gerichte mediamonitoring en -analyse. Gebruikers hebben daarmee doorlopend zicht op het nieuws, het online sentiment en op de reacties op specifieke (marketing)acties.

"Nieuws is een complex en dynamisch geheel", zegt Guido van Nispen, CEO van het ANP. "Organisaties die ontwikkelingen rondom hun merk en markt willen volgen, moeten de traditionele media bijhouden - dagbladen, magazines, regionale en lokale uitgaven, nieuwssites en RTV - maar ook continu alle bewegingen en sentimenten op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en relevante blogs monitoren. ANP360 Dashboard biedt precies dat. Voor onze klanten volgen en analyseren we realtime en 24/7 alle relevante online, offline én social media."

Het ANP voor de zakelijke markt
ANP360 Dashboard is een van de producten van het ANP voor de zakelijke markt. Het ANP biedt bedrijven, overheden en instellingen een groot aantal producten en diensten op het gebied van monitoring en analyse, contentcreatie en nieuwsvoorziening. Meer informatie over het ANP voor de zakelijke markt: www.anp.nl/anp-zakelijk.

Over het ANP
Het ANP is het grootste onafhankelijke persbureau van Nederland. Het Algemeen Nederlands Persbureau werd opgericht in 1934 en levert inmiddels jaarlijks honderdduizenden nieuwsberichten, foto's en video's en diverse informatiediensten. De kracht van het ANP is om door te dringen tot de essentie, zowel journalistiek als op de zakelijke markt. Het ANP voor de zakelijke markt helpt partners om zicht en grip te krijgen op hun essentiële communicatie.
Meer informatie op www.anp.nl.

Geplaatst in:

Voor meer informatie:
ANP
Henny Engberts, telefoon +31 70 4141103 (direct)
Mobiel: +31 622411086
henny.engberts@anp.nl

ANP

plaats:
Rijswijk
website:
http://www.anp.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234