KamaSutrA beurs wordt Erotic Festival

Van Peepshows tot Foodtrucks. De KamaSutrA beurs - het grootste erotische lifestyle evenement in Nederland - gaat verder als Erotic Festival. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt. De volgende editie vindt plaats van 30 september t/m 2 oktober in de Jaarbeurs. Naast vertrouwde erotische attracties als het Doolhof, Swingers Café en het SM Theater, krijgt KamaSutrA onder meer een dansvloer met Gogo danseressen en een waterpijp lounge. ,,We volgen daarmee een trend", zegt beursmanager Mariska van den Hout. ,,Het werd tijd voor vernieuwing. Bezoekers verdwalen voortaan in werelden vol erotiek, spanning en muziek."

Er zijn tientallen festivals in Nederland. ,,Maar niet één is er zo spannend en spraakmakend als KamaSutrA Erotic Festival", verzekert Van den Hout. KamaSutrA is al jaren een vast onderdeel van de Jaarbeurs kalender en trekt steevast duizenden mensen. ,,Het concept krijgt een facelift. We reduceren het aantal stands drastisch. De focus verschuift volledig naar beleving. Dat zie je onder meer terug in de decoratie." Ze noemt het nieuwe Pleasure Park als voorbeeld. ,,Dit deel van het festival is ingericht als nostalgische kermis. Maar met een erotisch tintje natuurlijk. Je kunt er bijvoorbeeld rijden in een erotische rups. De sfeer doet in de verte denken aan Coney Island in New York." Een festival kan niet zonder muziek. ,,Er is een centrale dansvloer waar DJ's voortdurend de heetste hits draaien in verschillende genres. Bezoekers kunnen er kijken naar dansende mensen, sexy Gogo danseressen geven het goede voorbeeld. Immense videoschermen projecteren spannende beelden en zorgen voor extra beleving."

Stands

Het hoofdpodium was tot voor kort een plek waar optredens plaats vonden. ,,Dat is voorbij", zegt Van den Hout. ,,Artiesten hebben voortaan het hele festival als werkterrein. Overal kom je spraakmakende karakters tegen. Een bezoek aan KamaSutrA is daardoor echt een ontdekkingsreis langs de meest sexy attracties en personages." De overgebleven stands zijn niet langer simpele verkooppunten van erotische producten. ,,We hebben aanbieders geselecteerd die bijdragen aan de sfeer. Dat betekent dat alleen nog standhouders zijn uitgenodigd waar het publiek iets te zien krijgt. Van porno opnames tot foto shoots en erotische kunstenaars en tatoeëerders, alles komt voorbij." De catering is eveneens onder handen genomen. ,,Er is een plein met foodtrucks waar bezoekers allerlei verschillende gerechten kunnen uitproberen."

Voorverkoop

De voorverkoop voor KamaSutrA Erotic Festival is inmiddels begonnen. ,,De eerste reacties zijn positief", zegt Van den Hout. ,,We bieden nu tevens hotel arrangementen aan zodat mensen optimaal van het evenement kunnen genieten. Ook de openingstijden zijn verruimd. Op vrijdag starten we nu al om 15.00 's middags." De komende weken worden meer attracties en artiesten bekend gemaakt die tijdens KamaSutrA Erotic Festival te zien zijn. ,,Het aanbod voor de bezoekers wordt heel groot. Bijna teveel om op één dag te kunnen ontdekken." Ze raadt mensen aan om op tijd tickets te bestellen. ,,De vraag overtreft nu al alle verwachtingen terwijl het concept nog maar net bekend is. We verwachten dat het grootste deel van de beschikbare kaarten al in de voorverkoop verkocht wordt."

KamaSutrA BV

plaats:
Utrecht

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234