Samenwerking tussen Energie-Positief en Leader op gebied van zonneceltechnologie om Sunpreme channel partner te worden t.b.v. promoten tweezijdig

Expertise op het gebied van zonne-energie en een gepersonaliseerde klantenservice voor Nederlandse klanten

SAN FRANCISCO, 10 juni, 2017 /PRNewswire/ -- Energie-Positief, de in Nederland gevestigde distributeur en installateur van zonnecelinstallaties maakt voortaan deel uit van het Sunpreme Channel-netwerk -- een strategisch samenwerkingsprogramma voor het leveren van advies en de meest geavanceerde producten op het gebied van zonne-energie, via vooraanstaande installateurs van zonne-energiesystemen, aan particulieren en bedrijven. Sunpreme selecteert zijn strategische channel partners met zorg en benoemt uitsluitend installateurs en distributeurs tot partner die hun klanten op consistente wijze op de eerste plaats zetten en continu oplossingen van hoge kwaliteit leveren.

Energie-Positief beschikt over ruim 40 jaar ervaring op het gebied van elektriciteit en zonne-energie. Energie-Positief levert niet alleen de beste en betrouwbaarste zonne-energiepakketten aan de particuliere en commerciële markt, maar biedt daarbij ook een klantenservice van topkwaliteit. "Onze klanten vertrouwen erop dat wij technisch superieure producten met meerwaarde leveren. Ze weten dat ze bij ons kunnen rekenen op jarenlange ervaring met het leveren van resultaat. Sunpreme heeft alles in huis wat we van een hoogwaardig product eisen om onze klanten te enthousiasmeren en de klanttevredenheid te stimuleren," aldus Gideon Goudsmit, Managing Director bij Energie-Positief. "We ervaren het als een eer dat we, na het uitvoeren van een aantal succesvolle installatieprojecten, waarbij we gebruik hebben gemaakt van de zonne-energietechnieken van Sunpreme, door Sunpreme zijn verkozen tot Channel Partner. Hun wereldwijde reputatie en hoge kwaliteitsnormen zijn een bevestiging van het commitment van Energie-Positief zelf en van onze betrokkenheid bij onze klanten," vertelt Gideon.

"De Nederlandse markt is voor ons van strategisch belang en we heten Energie-Positief dan ook van harte welkom als Channel Partner van Sunpreme. Het betreft een samenwerking die uitzonderlijke installateurs en distributeurs erkent voor hun nimmer aflatende focus op klanttevredenheid en het leveren van kwaliteitsproducten, evenals het realiseren van superieure installaties. We feliciteren hen met hun engagement bij het waarborgen van een hoge standaard en het helpen van klanten om hun energiedoelstellingen te bereiken," aldus Surinder S. Bedi, Executive Vice President for Global Quality & Reliability, System Products and Market Development bij Sunpreme. "De tweezijdige, slimme zonnepanelen van Sunpreme, met hun geavanceerde impedantietechnologie en lange levensduur, bieden de klant de hoogste prestatieniveaus en dat kan voor een ware omslag in de branche zorgen. Dit is een goede aanvulling op een hoogwaardig productassortiment waarin de tweezijdige technologie, een hoge productbetrouwbaarheid en de meest kostenefficiënte oplossing voor het opwekken van elektriciteit met zonne-energie samenvloeien en beschikbaar komen voor ons klantenbestand," vertelt Bedi.

Over Energie-Positief:

Het hoofdkantoor van Energie-Positief is gevestigd in Nederland. De firma promoot en verkoopt de complete High Performance-lijn zonnepanelen van Sunpreme, waaronder de 310Wp Bifacial en de 510 Wp Bifacial voor gebruik door particulieren en bedrijven, geluidswerende Smart Bifacial-geluidswanden voor plaatsing langs snelwegen en het spoor, evenals panelen voor op balkons in Nederland. De firma biedt een scala aan oplossingen aan bedrijven, zodat deze een weloverwogen besluit kunnen nemen op het gebied van zonne-energie. Kijk voor meer informatie op: www.sunpreme.nl [http://www.sunpreme.nl/].

Over Sunpreme Inc.:

Het hoofdkantoor van Sunpreme bevindt zich in Sunnyvale, Californië. Het bedrijf is wereldwijd actief op het gebied van zonne-energie en zonnepanelen. De firma ontwerpt, ontwikkelt en produceert innovatieve tweezijdige glaspanelen die gebruik maken van de eigendomstechnologie Hybrid Cell Technology (HCT), die een efficiëntiegraad realiseert van 21,7% tot 23,5%. Deze panelen bieden clean-tech klanten wereldwijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. De Bifacial Smart panels van Sunpreme behoren tot de krachtigst presterende wereldwijd, met STC-outputs variërend van 310 tot 510W zonder tweezijdige boost, en bieden een superieure betrouwbaarheid en duurzaamheid. Sunpreme behoort tot de top-3 van bedrijven op de wereldwijde FV-markt voor zonnepanelen en de firma houdt 7 van de top-10 plaatsen voor FV-folieproducten bezet. De oplossingen van Sunpreme worden wereldwijd in 26 landen toegepast. Kijk voor meer informatie op: www.sunpreme.com [http://www.sunpreme.com/] of neem contact op met Samantha Lam via: slam@sunpreme.com [mailto:slam@sunpreme.com].

Web site: http://www.sunpreme.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234