Het Amsterdamse kantoor van Ryan is voor het tweede jaar op rij toegevoegd aan de lijst Great Place to Work® voor 2016 in Nederland

AMSTERDAM, 8 juli 2016 /PRNewswire/ -- Ryan, een toonaangevend, internationaal bedrijf op het gebied van fiscale dienstverlening is voor het tweede jaar op rij toegevoegd aan de lijst "2016 Great Place to Work®" in Nederland, samen met een groep kwalitatief hoogwaardige Nederlandse werkplekken. Slechts 64 bedrijven in het hele land werden gelauwerd, en Ryan werd vierde in de categorie Small and Young Enterprise. De belangrijke bedrijven op de lijst vertegenwoordigen de beste werkplekken in Nederland en zijn erg aantrekkelijk voor werknemers op de arbeidsmarkt.

"Om voor de tweede keer op rij te worden opgenomen in deze lijst Great Place to Work® is een grote eer en wij kunnen zo de meest getalenteerde professionals in Nederland aantrekken en behouden", zei Suzanne den Breems, Principal and European Practice Leader van Ryan.

"In onze cultuur wordt een ongeëvenaarde flexibiliteit en vrijheid op de werkplek benadrukt, en onze partners beantwoorden dit met klantenservice en resultaten van wereldklasse", zei Brendan Moore, President, Europe, Asia, and Latin America Operations bij Ryan. "Ik wil al onze medewerkers in Nederland bedanken voor hun blijvende inzet en harde werk bij het opzetten van een toonaangevend bedrijf voor fiscale dienstverlening in de branche."

De jaarlijkse lijst Great Place to Work® erkent en viert organisaties die op werknemers zijn gericht, op basis van enquêtes onder werknemers met daarin vragen naar hun mening over een groot aantal zakelijke aspecten, waaronder de geloofwaardigheid van het management, werktevredenheid, salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, interne communicatie en sollicitatieprocedures. De belangrijke bedrijven op de lijst vertegenwoordigen de beste werkplekken in Nederland en zijn erg aantrekkelijk voor werknemers op de arbeidsmarkt.

"Organisaties zijn zich steeds beter bewust van het feit dat een aanpak die op mensen is gericht tot betere resultaten leidt", zegt Caroline Muller, Senior Consultant, Great Place to Work® Netherlands.

De cultuur van Ryan wordt aangedreven door myRyan, een innovatieve werkomgeving die de wijze waarop wij prestaties op de werkvloer meten heeft verschoven van gewerkte uren naar bereikte resultaten. Het bedrijf heeft myRyan uitgerold als een belangrijke cultuurverschuiving die is gericht op het bereiken van steeds meer dienstverlening aan klanten en tevredenheid van werknemers. Sinds het begin heeft myRyan gezorgd voor een belangrijke winst voor het bedrijf, haar klanten en haar werknemers. Ryan heeft het behoud en de tevredenheid van haar werknemers enorm verbeterd, met ieder jaar een solide winstgroei. Maar wat nog belangrijker is, is dat de medewerkers van Ryan de grootste klanttevredenheid in de geschiedenis van het bedrijf hebben bereikt, terwijl ze de vrijheid hebben om werk en privé op een goede manier te combineren.

Over Great Place to Work® Netherlands Great Place to Work® helpt organisaties over de hele wereld al meer dan 25 jaar fantastische werkplekken te worden en blijven. Great Place to Work® is gericht op de ontwikkeling en aansturing van een organisatiecultuur waarin vertrouwen, trots en tevredenheid van werknemers centraal staan, door middel van een methode die in het begin van de jaren tachtig werd ontwikkeld door journalisten Robert Levering en Milton Moskowitz, die een boek schreven over de 100 beste Amerikaanse bedrijven om voor te werken. Op basis van meerdere bezoeken formuleerden zij een aantal criteria voor een "Great Workplace", waarin zij de relatie tussen werknemers en managers in ieder organisatie centraal stelden. Zij waren van mening dat, hoe meer wederzijds vertrouwen er binnen een organisatie bestond, hoe hoger de waardering van medewerkers en managers voor hun werk bij die organisatie was. Great Place to Work® ondersteunt organisaties door middel van onderzoek, advies, workshops en trainingen en werkt samen met bedrijven, non-profits en overheidsorganisaties in 47 landen op alle continenten. Het instituut met haar hoofdkantoor in San Francisco publiceert ieder jaar 47 landenlijsten. Jaarlijks nemen 6000 bedrijven wereldwijd aan dit onderzoek deel, waarbij zij ongeveer 12 miljoen medewerkers vertegenwoordigen. Dit is het grootste onderzoek in dit genre. www.greatplacetowork.nl [http://www.greatplacetowork.nl/]

Over Ryan Ryan is een toonaangevend, wereldwijd bedrijf voor fiscale dienstverlening, met de grootste belastingkantoren voor indirecte belasting en onroerend goed in Noord-Amerika en het op zes na grootste fiscale kantoor in de Verenigde Staten. De Nederlandse activiteiten van het bedrijf, in Amsterdam, ondersteunen internationale bedrijven in heel Europa met een dienstverleningssuite voor internationale belastingen, verrekenprijzen, en advies, teruggave, naleving en automatisering van btw. Het bedrijf heeft haar internationale hoofdkantoor in Dallas, Texas, en biedt een uitgebreide waaier aan advies- en consultancy-diensten op het gebied van belasting op het niveau van de staat, op lokaal, federaal en internationaal niveau, op een multijurisdictionele basis, inclusief auditverdediging, belastingteruggave, krediet en incentives, procesverbetering en automatisering, hoger beroep, naleving en strategische planning. Ryan heeft vijf keer de International Service Excellence Award ontvangen van het Customer Service Institute of America (CSIA) voor haar blijvende klantenservice op wereldniveau. Het multidisciplinaire team van Ryan met meer dan 2100 professionals en partners maakt dankbaar gebruik van de dynamische myRyan werkomgeving, die alom wordt erkend als de meest innovatie in de fiscale dienstverleningsbranche, en het bedrijf bedient hiermee meer dan 12.000 klanten in meer dan 40 landen, waaronder de meest toonaangevende van de Global 5000-bedrijven ter wereld. Ga voor meer informatie over Ryan naar ryan.com/Netherlands [http://www.ryan.com/Netherlands].

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160125/325377LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160125/325377LOGO]

INFORMATIE MEDIA:

Carol VieiraSenior Manager, Public Relations and CommunicationsRyan401.871.7676carol.vieira@ryan.com [mailto:carol.vieira@ryan.com]Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20160125/325377LOGO


Ryan


Web site: http://www.ryan.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234