Silver Solutions opnieuw een van de meest innovatieve IT bedrijven

Silver Solutions is met Silver Essence opnieuw één van de meest innovatie IT bedrijven van Nederland

Rijswijk, 8 juli 2016 - Silver Solutions heeft zich na het winnen van de Exact Innovatie Award vorig jaar, afgelopen dinsdag geplaatst om mee te dingen naar de titel "Meest innovatieve MKB onderneming van Nederland". Silver Solutions heeft zich weten te plaatsen uit een lijst van 300 MKB ondernemingen en is in het selecte gezelschap van 18 IT ondernemingen.

Dag van de Innovatie
Op 29 september a.s. , tijdens de Dag van de Innovatie maakt een jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra de exacte notering van elk bedrijf in de MKB Innovatie Top 100 bekend. Dan is ook duidelijk welk bedrijf in 2016 de nummer 1 positie inneemt en zich het meest innovatieve bedrijf van Nederland mag noemen.

Robert Browne: CEO van Silver: "Het is erg mooi om opnieuw erkenning te krijgen voor het innovatieve karakter van Silver Essence en de waarde die wij toevoegen door het snel kunnen applificeren van business software voor klanten, partners en leveranciers van (cloud) business software. Het is onze ambitie om elke cloud oplossing te voorzien van een Silveren randje. Dat doen we door partners te helpen snel apps te maken voor (cloud) business software en voor zover die geschikt zijn voor een bredere doelgroep te plaatsen in StoreFront, ons shop-in-shop concept voor business apps. Verder helpen wij onze partners hun klanten in het enterprise domein om informatie en processen uit verschillende systemen samen te brengen in eenvoudige apps en portals. Deze apps en portal zijn voor grote groepen gebruikers zonder systeemkennis snel te gebruiken. Vaak starten we daarbij met een hackathon zoals die ook op Exact Live waaraan wij vorig jaar hebben deelgenomen (zie video onder). Een klant weet zo direct wat hij krijgt en onze partner weet wat en hoe snel hij kan leveren".

Applificeren van (cloud) business software en veilige en eenvoudige toegang voor iedereen Silver Essence maakt het voor niet-programmeurs mogelijk om snel apps en portals voor (cloud) business software te ontwikkelen. Het platform zorgt ervoor dat klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders met een eenvoudig te bedienen app of portal worden betrokken in bedrijfsprocessen. Ze kunnen op een simpele manier toegang krijgen tot informatie in vaak inflexibele cloud- en soms complexe on-premisse software eilanden.

In een paar stappen een volledige en veilige app
Onze technologie vertaald een ontwerp direct in een portal en mobiele user interface met apps en een volledige set aan web services. Vervolgens kan in één scherm gegevens uit meerdere (cloud) databronnen en social media gekoppeld worden. Met de toevoeging van functionaliteiten zoals reporting, tasking, messaging en een geavanceerd veiligheidsmodel, heb je een complete app.

Bouw- en distributie platform in één
Apps kunnen op maat voor een klant worden gemaakt. Silver biedt partners daarnaast de mogelijkheid om Silver apps die voor een bredere doelgroep geschikt zijn publiek te maken en naar de markt brengen via het distributie- en community platform Storefront. Partners kunnen daarbij kiezen voor een eigen gepersonaliseerde app-store met hun eigen producten en diensten. Ook kunnen de apps worden aangeboden in de Google Playstore en de app-stores van leveranciers van business software zoals Exact.


Geplaatst in:

Voor meer informatie:
Silver Solutions
Robert Browne
T. 31 (0)85 202 07 10
E. marketing@silversolutions.nl
W. www.silversolutions.nl

Silver Solutions BV

plaats:
Rijswijk
website:
http://silversolutions.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234