Farallon Capital Management Bevestigt Afsluiting van Opvolger-Fonds voor Speciale Situaties met een Focus op Azië en Latijns-Amerika met een Toegezegd Kapitaal van $1,12 Miljard

SAN FRANCISCO en SINGAPORE en TOKYO en SAO PAULO, 8 juli 2016 /PRNewswire/ -- Farallon Capital Management, L.L.C. ("Farallon"), een internationaal bedrijf gespecialiseerd in institutional investment management heeft vandaag aangekondigd dat het zijn fondsenwerving voor Farallon Asia Special Situations III, L.P. en Farallon Asia Special Situations Master III, L.P. (samen "FASS III"), een particuliere investment pool gericht op Azië en Latijns-Amerika, heeft afgesloten met een totaal toegezegd kapitaal van USD 1,12 miljard.

"We zijn heel enthousiast om te beginnen met de investering van FASS III en graag willen we al onze beleggers bedanken voor hun blijvende inzet voor Farallon. We zijn trots dat we flexibele en strategische kapitaaloplossingen kunnen bieden aan ondernemers, belangrijke families en zakengroepen, zelfs in een business-omgeving die de nodige uitdagingen inhoudt. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken en te profiteren van de uitstekende kansen die we zien in Azië." zei G. Raymond Zage III, Partner van Farallon en Uitvoerend Directeur van Farallon Capital Asia Pte. Ltd. Meneer Zage voegde hier nog aan toe, "We zijn ervan overtuigd dat de bestaande relaties, en de lange geschiedenis en ervaring van Farallon buitengewoon nuttig zullen zijn voor FASS III om onderhands onderhandelde investeringen te bewerkstelligen gedurende meerdere cycli in de regio."

Farallon probeert kansen te vinden waarin de belangen van FASS III kunnen worden afgestemd met aandeelhouders en managers van bedrijven. Farallon handelt hierbij als een partner met een toegevoegde waarde die ervaren strategisch en financieel advies biedt, vooral gericht op overgangssituaties zoals acquisities, herkapitalisaties of herstructureringen. FASS III is het derde beleggingsfonds van Farallon dat is gericht op investeringen in illiquide speciale situaties in de kapitaalsstructuur van bedrijven in of die banden hebben met Azië en Latijns-Amerika.

"We hebben veel ervaring en een sterke track record in het helpen van onze partners in Latijns-Amerika met aanzienlijke transacties, op maat gemaakte structuren en een snelle en betrouwbare uitvoering," zei Daniel Goldberg, Partner van Farallon en Managing Partner van Farallon Latin American Investimentos Ltda. Verder zei meneer Goldberg, "de wereldwijde franchise van Farallon zorgt ervoor dat onze geconsolideerde lokale teams de nodige steun en middelen krijgen." Het FASS III-team bestaat uit 30 lokale werknemers, waaronder vier partners van Farallon: G. Raymond Zage (Singapore), Ashish Gupta (Singapore), Paul Caldwell (Tokyo) en Daniel Goldberg (São Paulo).

Over Farallon®

Farallon Capital Management, L.L.C. is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in institutional investment management dat werd opgericht in 1986. Farallon beheert een kapitaal van ongeveer $ 20 miljard voor instellingen, onder andere dotatiefondsen, liefdadigheidsinstellingen, pensioenplannen en soevereine wealth funds, evenals voor vermogende individuen. Farallon heeft ongeveer 186 werknemers. Het hoofdkantoor van Farallon bevindt zich in San Francisco. Het bedrijf heeft ook kantoren in Londen, Singapore, Hong Kong, Tokyo en São Paulo. Meer informatie over Farallon kunt u vinden op www.faralloncapital.com [http://www.faralloncapital.com/].

Voor meer informatie:

Steve Bruce/Taylor Ingraham ASC Advisors, LLC (203) 992-1230


Farallon Capital Management, L.L.C.


Web site: http://www.faralloncapital.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234