Geweldige studiebeursmogelijkheden voor hoogwaardige online MBA's

INNSBRUCK, Oostenrijk, July 7, 2016 /PRNewswire/ --MCI Management Center Innsbruck kan dankzij sterke relaties met het bedrijfsleven ruime financiële ondersteuning bieden voor studenten over de hele wereld  
Sinds de introductie van het nieuwe International Business MBA Online-programma van MCI hebben studenten uit de hele wereld geprofiteerd van een hoogwaardig studieprogramma op basis van innovatieve en gemengde leertechnologieën. Het programma wordt volledig in het Engels aangeboden.
Dankzij de slimme mix van klassikale en online modules, ondersteund door de beste elektronische media, verschilt het didactische concept aanzienlijk van traditionele thuisstudieprogramma's. Het concept is optimaal te combineren met een baan en een gezinsleven en biedt hoogwaardig onderwijs met sterke steun vanuit de faculteit, communicatie met studiegenoten en netwerkmogelijkheden. Het masterprogramma bestaat uit tien gerichte modules met een speciale focus op algemeen management, strategieën, ondernemerschap, leiderschap en innovatie.
Als speciale bonus wordt vanaf de herfst van 2016 de optie voor een dubbele graad aangeboden aan studenten. Dit in samenwerking met de befaamde Royal Roads University in Victoria (British Columbia, Canada). Door middel van extra klassikale en online modules aan één van de meest vooraanstaande universiteiten van Canada kunnen studenten een extra master in algemeen management behalen.
Met de implementatie van dit innovatieve programma zet MCI zijn digitaliseringsstrategie consequent voort. Rector Andreas Altmann benadrukt: "Het hoger onderwijs moet de verandering die digitalisering teweegbrengt niet negeren. MCI heeft in de afgelopen paar jaar voortreffelijke kennis over e-learning opgebouwd. Met de online MBA in International Business hebben we internationaal de standaard gezet."
Het MCI volgt het concept van een Entrepreneurial School(R) en heeft een sterk internationaal netwerk met hoogwaardige partners uit het bedrijfsleven en de wetenschap. MCI is erin geslaagd om diverse eersteklas studiebeursmogelijkheden [https://www.mci.edu/en/study-program/executive-master/mba-in-international-business/scholarships-grants ] te implementeren zodat gemotiveerde en getalenteerde studenten financiële steun, geschonken door partners uit het bedrijfsleven, kan worden geboden. Daarnaast promoten een Europese digitale studiebeurs [https://www.mci.edu/en/study-program/executive-master/mba-in-international-business/scholarships-grants ] en een mondiale studiebeurs [https://www.mci.edu/en/study-program/executive-master/mba-in-international-business/scholarships-grants ] hooggekwalificeerde studenten vanuit de hele wereld die klaar zijn om een vervolgstap in hun carrière te maken.
Meer informatie:  
http://www.mci.edu/mba-online
Deadlines voor het aanvragen van studiebeurzen:  
http://www.mci.edu/scholarships-mba-online MCI MANAGEMENT CENTER INNSBRUCK DIE UNTERNEHMERISCHE HOCHSCHULE[(R)]
Mag. (FH) Ulrike Fuchs 
Hoofd Marketing & Communication 
Tel.: +43-512-2070-1510, 
ulrike.fuchs@mci.edu, 
http://www.mci.edu

 


 MCI Management Center Innsbruck

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234