Tommie & Nigel releasen debuutsingle: Ik Mis Je

Het duo Tommie & Nigel, bestaande uit Tommie Christiaan en Nigel Schat, brengt vandaag hun debuutsingle uit: "Ik Mis Je". Het is een Nederlandstalige powerballad van formaat, waarmee de jongens zichzelf stevig neerzetten in de wereld van de Nederlandstalige popmuziek.

Het nummer is geschreven door Tommie en Nigel zelf, met tekstbijdragen van Bart Zijlstra (Baas B). De productie kwam tot stand in de Fendal Sound Studio's.

Tommie
Tommie Christiaan is meest bekend als musicalacteur, dankzij zijn hoofdrollen in bekende musicals als 'Grease', 'High School Musical', 'Hair' en 'Zorro'. Laatstgenoemde rol bemachtigde hij via het tv-programma 'Op Zoek Naar Zorro'. Vorig seizoen was hij te zien bij The Voice of Holland, als lid van Team Borsato.

Nigel
Nigel Schat groeide op in een zeer muzikaal gezin en heeft zich al op jonge leeftijd bekwaamd in diverse gevarieerde muziekstijlen. Op de middelbare school begon hij met geven van gitaarles en dit doet hij nu - ruim 11 jaar later - nog steeds. Daarnaast werkt hij als veelgevraagd sessiemuzikant. Met Tommie treedt hij al een aantal jaren samen op.

Videoclip
Voor de videoclip bij Ik Mis Je zijn Tommie & Nigel de weilanden in de buurt van Utrecht in getrokken, waar ze samen met twee vrouwelijke lifters een avontuur beleven waar een tent, een kampvuur en een boze boer met riek een rol in spelen...

Optredens
Naast optredens door het hele land geven Tommie & Nigel volgende week ook acte de présence bij de uitreiking van de Hitkrant Awards in Rotown, Rotterdam.

Release
Ik Mis Je kan gedownload worden in o.a. de iTunes Store en de Google Play Store en gestreamd worden via o.a. Spotify en Deezer. De clip is uiteraard te bekijken op YouTube:

Credits

tekst Nigel Schat, Tommie Christiaan, Bart Zijlstra
muziek Nigel Schat, Tommie Christiaan
productie Hans van Vondelen
studio Fendal Sound Studio's
label Time Records

www.facebook.com/tommie.nigel

Geplaatst in:

EGO Company

plaats:
Hilversum
website:
http://youtu.be/68X7ZYLcPAk

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234