Bill Tai als Mentor van de Koplopers in de '2016 Top Ten Automotive Startups(TM)'-wedstrijd van de LA Auto Show

- Drie van de Top Tien finalisten zullen deelnemen in een live mentoring sessie met Bill Tai, een belegger van Silicon Valley, tijdens de AutoMobility LA(TM) van de LA Auto Show op 6 november

- Eén winnaar zal worden uitgenodigd voor de Extreme Tech Challenge op Necker Island, het eiland van Sir Richard BransonLOS ANGELES, 6 juillet 2016 /PRNewswire/ -- De LA Auto Show heeft twee prijzen toegevoegd aan haar 'Top Ten Automotive Startups(TM)'-uitdaging, waaronder live mentoring sessies met Bill Tai, investeerder van Silicon Valley, en een uitnodiging voor de finale van de Extreme Tech Challenge (XTC) op Necker Island, het privé eiland van Sir Richard Branson.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160629/385138LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160629/385138LOGO] Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160629/385139LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160629/385139LOGO]

Eens de Top Tien is gekend, zullen de gewaardeerde juryleden van de wedstrijd drie van de tien bedrijven kiezen die elk in een mentoring sessie zullen deelnemen met Tai tijdens AutoMobility LA(TM) op 16 november.

Na de live sessies zal een aankondiging volgen over welke startup uitgenodigd wordt voor de XTC op Necker Eiland van Sir Richard Branson [https://www.youtube.com/watch?v=XEs3lwo_6iA&feature=youtu.be].

"De LA Auto Show trekt bijzonder interessante en creatieve startups aan die de traditionele autobranche herdefiniëren," zei Tai. "Als pedagoog, belegger en ondernemer wil ik mijn netwerk en mijn middelen ter beschikking stellen zodat de Top Tien finalisten van dit jaar sneller successen zouden kunnen boeken."

De Top Tien finalisten zullen worden voorgesteld aan meer dan 4.500 media en 20.000 professionals in de branche tijdens de AutoMobility LA dit jaar in het Los Angeles Convention Center (14-17 november); de autoshow wordt bezocht door invloedrijke thought-leaders, autofabrikanten, tech-titanen, ontwerpers, ontwikkelaars, investeerders, dealers, overheidsfunctionarissen, analisten, startups en anderen. De bedrijven zullen niet alleen een kans hebben om hun bedrijven voor te stellen tijdens de beurs, maar tegelijkertijd zullen de Top Tien finalisten de nodige media-aandacht krijgen vóór, tijdens en na AutoMobility LA.

Ook zullen de Top Tien winnaars toegang hebben tot alle belangrijke netwerkevenementen van AutoMobility LA en ze zullen een exclusieve uitnodiging ontvangen voor een ontbijt met het Executive Team van de LA Auto Show op 17 november.

De Raad van Advies van AutoMobility LA zal de Top Tien finalisten kiezen. De raad bestaat uit senior executives van Aeris Communications, City of Los Angeles, Elektrobit, Ellis and Associates, Google, Local Motors, Lyft, Nokia Growth Partners, NVIDIA, Pandora en Strategy Analytics. De kandidaten kunnen zich bij AutoMobility LA inschrijven van 9 juni tot 31 juli 2016.

Startups van verschillende branches kunnen zich hier inschrijven: http://laautoshow.com/top-ten-automotive-startups/ [http://laautoshow.com/top-ten-automotive-startups/]

"Bill is één van de meest vooraanstaande beleggers in Silicon Valley. Hij heeft ongelofelijk veel ervaring opgedaan dankzij zijn investeringen in meer dan 110 bedrijven in de hele wereld tijdens zijn carrière van 25 jaar in venture capital," zei de Voorzitter en CEO van LA Auto Show en AutoMobility LA, Lisa Kaz. "We zijn ongelofelijk blij dat hij ons zal helpen om de meest innovatieve en beloftevolle nieuwe bedrijven te selecteren en te begeleiden in deze branche die zo snel verandert. We zijn ook heel blij dat we kunnen samenwerken met XTC en de speciale gast en gastheer van deze uitdaging, Sir Richard Branson, een iconische inspiratiebron voor de volgende generatie ondernemers in de hele wereld."

AutoMobility LA is het hoogtepunt van een meerjarige inspanning om Connected Car Expo en de daarbij horende pers- en handelsdagen (Press & Trade Days) van de LA Auto Show samen te brengen in een vakbeurs die zich exclusief richt op de nieuwe auto-industrie. Het vierdaagse evenement brengt het hele "nieuwe mobiliteitsecosysteem" samen - autofabrikanten, tech-bedrijven, ontwerpers, ontwikkelaars, startups, beleggers, dealers, overheidsfunctionarissen, analisten, enz. - om samen de toekomst van transport te herdefiniëren en te onthullen.

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®) werd opgericht in 1907 en is elk jaar de eerste grote Noord-Amerikaanse autoshow van het seizoen. In 2016 werden de pers- en handelsdagen samengesmolten met de Connected Car Expo (CCE) om samen AutoMobility LA(TM) te worden, de eerste vakbeurs in de branche die technologie en de auto-industrie samenbrengt om de dringendste problemen rond de toekomst van transport en mobiliteit te bespreken. AutoMobility LA 2016 zal gehouden worden in het Los Angeles Convention Center op 14-17 november. Tegelijkertijd zullen debuten van autofabrikanten worden voorgesteld. De LA Auto Show is open voor het publiek van 18 tot 27 november. AutoMobility LA is de plek waar de nieuwe auto-industrie zaken doet, baanbrekende producten onthult en strategische aankondigingen doet in aanwezigheid van de internationale media. De LA Auto Show wordt onderschreven door de Greater L.A. New Car Dealer Association en wordt geëxploiteerd door ANSA Productions. Voor bijkomende informatie en het laatste shownieuws, volg LA Auto Show op Twitter twitter.com/LAAutoShow [https://twitter.com/LAAutoShow] of op Facebook facebook.com/LosAngelesAutoShow [https://www.facebook.com/LosAngelesAutoShow] en meld u aan voor alerts op http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/]. Voor meer informatie over AutoMobility LA, bezoek http://www.automobilityla.com [http://www.automobilityla.com/].

AutoMobility LA(TM), Connected Car Expo®, LA Auto Show® en Los Angeles Auto Show(TM) zijn het exclusieve eigendom van ANSA Productions, Inc.

Mediacontacten:Breanna Buhr/Sanaz MarbleyJMPR Public Relations 818-992-4353bbuhr@jmprpublicrelations.com [mailto:bbuhr@jmprpublicrelations.com] smarbley@jmprpublicrelations.com [mailto:smarbley@jmprpublicrelations.com]Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20160629/385138LOGOhttps://photos.prnewswire.com/prnh/20160629/385139LOGO


Los Angeles Auto Show


Web site: http://www.laautoshow.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234