Lees-app MagBoox vanaf nu live voor iOS

Vanaf vandaag is de MagBoox iOS app beschikbaar in de App store. Een leesapp waarmee lezers voor Euro4.99 per maand onbeperkt toegang hebben tot een groeiend aanbod van boeken en tijdschriften.

MagBoox biedt een concurrerend alternatief binnen de toegenomen mogelijkheden om media digitaal te consumeren. Gebruikers vinden in de app, naast tools om boeken en tijdschriften te ontdekken, ook een snelleesmodus om razendsnel en simpel verhalen te lezen.

"Feitelijk is MagBoox een streamingdienst die toegang biedt tot content. In ons geval krijgen lezers voor een concurrende prijs van 4.99 Euro per maand toegang tot een groeiend aanbod van boeken en tijdschriften. Binnen de ontwikkeling van de app hebben wij veel nadruk gelegd op de gebruiksvriendelijkheid. Gemakkelijker en laagdrempeliger dan met één klik binnen de app een abonnement afsluiten wordt het volgens ons niet', aldus co-founder Gokhan Colkusu

Achter de schermen wordt er nog gewerkt aan functionaliteiten die het mogelijk maken om de app nog veel gerichter aan het relevante leesgedrag van de gebruiker te koppelen. Op de korte termijn zullen op basis van het klikgedrag continu updates volgen.

Gokhan: "Het gaat vooralsnog om een 'soft launch' om het uit te proberen en we hopen later dit jaar de echte lancering te kunnen doen met nog meer content en gebruikersgemak."

Over MagBoox
MagBoox is een Nederlandse startup gevestigd op de TU/e Campus in Eindhoven, in het hart van de Brainport-regio. De missie is om de de nieuwe generatie lezers te vinden en te verbinden aan lezen.

Voor extra informatie kunt u contact opnemen met MagBoox B.V., tel. 040-2390700, e-mail gcolkusu@magboox.nl.

MagBoox BV

plaats:
EINDHOVEN

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234