Sahara House of Companies en Technolution brengen SigmaXG naar professionele AV-markt

6 juli 2016, Eindhoven, Gouda

Gespecialiseerde AV distributeur Sahara House of Companies introduceert samen Technolution de SigmaXG. Met de SigmaXG voegt Sahara een krachtige oplossing toe zijn haar productassortiment op het gebied van video switching en distributie over IP.

Technolution ziet in de samenwerking met Sahara een uitgelezen kans om zijn product SigmaXG naar een breder publiek te brengen in de professionele AV.

Beeld en geluid zijn alom tegenwoordig, van smartphone en tablet tot 4K beeldschermen. Met het groeiende aanbod van steeds hogere videokwaliteit en snelheid worden ook steeds hogere eisen gesteld aan de apparatuur. SigmaXG voldoet ruimschoots aan deze eisen. Sahara productspecialist Robin van der Heiden licht toe: “SigmaXG is een uniek product. Ik zit al 10 jaar in de AV-markt en ik ben een multifunctioneel product als de SigmaXG nog niet eerder tegengekomen. Het sluit precies aan op de ontwikkeling naar hogere kwaliteitseisen als 4k en de vraag naar meer bandbreedte voor het transport van video over IP’’. Sahara zet in op een sterk staaltje know-how van Nederlandse bodem. Alle technologische kennis van Technolution zit gebundeld in één doosje. Innovatie wordt hier vormgegeven door de integratie van de ervaring van Technolution in infrastructuur, medische en mobiliteitsprojecten.


Over SigmaXG
SigmaXG is het snelste product voor video switching en distributie over standaard IP. Eén 10G glasvezel volstaat om alles met elkaar te verbinden. SigmaXG brengt video, audio en bediening van elke bron naar elke bestemming. Met deze technologie kunt u beeld, geluid en systemen zonder vertraging delen en samen bewerken, zowel lokaal als op afstand. Kijk voor meer informatie op www.sigmaxg.nl.

www.houseofcompanies.nl                                        www.sigmaxg.com

SigmaXG

plaats:
Eindhoven, Gouda

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234