Pluralsight en Adobe motiveren professionals in digitale marketing om Adobe Experience Cloud te beheersen

Pluralsight introduceert nieuwe cursussen voor Adobe Marketing Cloud en Adobe Analytics Cloud

SILICON SLOPES, Utah, 10 mei 2017 /PRNewswire/ -- Pluralsight [http://go.pluralsight.com/C0020703], het leerplatform voor bedrijfstechnologie, kondigde vandaag een nieuw samenwerkingsverband met Adobe aan om professionals op het gebied van digitale marketing de technologische leermiddelen te bieden die nodig zijn om hun Adobe Experience Cloud [http://www.adobe.com/experience-cloud.html]-investeringen volledig te maximaliseren.

https://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg]

Samen zullen de bedrijven de professionals in digitale marketing cursusmateriaal voor beginners tot gevorderden bieden op het gebied van de kerntechnologieën van Adobe Experience Cloud, waaronder Adobe Experience Manager, Adobe Campaign en Adobe Target binnen Adobe Marketing Cloud [http://www.adobe.com/marketing-cloud.html], en Adobe Analytics binnen Adobe Analytics Cloud [http://www.adobe.com/data-analytics-cloud.html]. De cursussen, in samenwerking met Adobe geschreven door experts uit de industrie, zullen via Pluralsights leerplatform voor bedrijfstechnologie beschikbaar gesteld worden.

"De digitale marketingteams van vandaag de dag zijn echte technologische teams," aldus Aaron Skonnard, medeoprichter en CEO van Pluralsight. "Door onze krachten te bundelen, stellen Pluralsight en Adobe digitale marketingteams in staat om technische vaardigheden op het gebied Adobe Experience Cloud te verkrijgen die zij nodig hebben om hun digitale strategieën aan te sturen en een concurrentievoordeel te behalen."

Als gevolg van dit samenwerkingsverband, zal Pluralsight in 2017 twintig nieuwe Adobe Experience Cloud cursussen introduceren. De eerste vier cursussen zijn gratis en direct beschikbaar op pluralsight.com/adobe [http://go.pluralsight.com/C0020704] en omvatten:


-- Adobe Experience Manager - Schrijven grondbeginselen
-- Adobe Experience Manager - Schrijven voortbouwen op de grondbeginselen
-- Adobe Analytics - Werkplek
-- Adobe Analytics - Grondbeginselen
"We zijn enthousiast om Pluralsights cursusaanbod uit te kunnen breiden, digitale marketeers in staat te stellen om op de hoogte te blijven van de meest kritische technische vaardigheden zodat ze hun investering in Adobe Experience Cloud kunnen maximaliseren," aldus Kim Peretti, wereldwijd hoofd van Adobe Digital Learning Services. "Door Pluralsights reputatie op het gebied van hoogwaardig Adobe-cursussen zijn zij de ideale partner in ons streven om onze leermiddelen te blijven uitbreiden. "

Over Pluralsight
Pluralsight is een leerplatform voor bedrijfstechnologie dat een complete, end-to-end leerervaring biedt voor bedrijven over de hele wereld. Met een abonnement kunnen bedrijven de technologische vooruitgang bijhouden en hun vaardigheden, innovatie en efficiency verbeteren. Pluralsight werd opgericht in 2004 en wordt ingeschakeld door Fortune 500-bedrijven. Het biedt leden on-demand toegang tot een digitaal ecosysteem van opleidingstools, waaronder adaptieve vaardigheidstesten, begeleide leertrajecten, cursussen onder leiding van experts, interactieve laboratoria en live-begeleiding. Ga voor meer informatie naar pluralsight.com [http://go.pluralsight.com/C0020703].

Over Adobe Experience Cloud
Adobe Experience Cloud bestaat uit een uitgebreide reeds clouddiensten ontworpen om bedrijven te geven wat nodig is om buitengewone klantervaringen te leveren. Experience Cloud, dat bestaat uit Adobe Marketing Cloud, Adobe Advertising Cloud en Adobe Analytics Cloud, is gebouwd op het Adobe Cloud Platform en integreert met Adobe Creative Cloud en Document Cloud. Adobe Experience Cloud, gebruikmakend van Adobe Sensei's capaciteiten op het gebied van machinaal leren en kunstmatige intelligentie, combineert oplossingen van wereldklasse, een compleet uitgebreid platform, uitgebreide data- en inhoudsystemen en een robuust partner-ecosysteem waarmee ongeëvenaarde expertise geboden wordt voor het leveren van ervaringen. Ga voor meer informatie naar www.adobe.com/experience-cloud.html [http://www.adobe.com/experience-cloud.html].

Contact:
Pluralsight PR
Mariangel Babbel, +1-801-784-9150
Sr. Manager, Communications
mariangel-babbel@pluralsight.com [mailto:mariangel-babbel@pluralsight.com]

voor Pluralsight
Katy Kenealy, +1-801-828-6056
katy@methodcommunications.com [mailto:katy@methodcommunications.com]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg]

Web site: https://www.pluralsight.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234