Autospot maakt betaling met Bitcoins mogelijk voor aankoop nieuwe auto

Eindhoven, 4 juli 2016 - Online autoverkoper Autospot heeft het mogelijk gemaakt iedere nieuwe auto ongeacht merk en type te betalen met Bitcoins (BTC). Autospot wil zich met deze extra service voorbereiden op de toekomst, aldus Pim Marks van Autospot.

Een nieuwe auto kopen met Bitcoins

Hoewel het op steeds meer plaatsen mogelijk is met Bitcoins te betalen, is Autospot de eerste plek waar iedere nieuwe auto afgerekend kan worden met het elektronische geld. Het maakt dus niet uit om welk merk of type het gaat. Autospot is een website die online offertes genereert voor nieuwe auto's. Een soort prijsvergelijkingssite dus. Wanneer men gewoon met euro's betaalt loopt de betaling via de merkdealer omdat daar uiteindelijk gekocht wordt. Indien met Bitcoins betaald wordt, loopt de betaling via Autospot. Men betaalt dus in Bitcoins terwijl de merkdealer Euro's op haar rekening ontvangt. Om dit proces vlekkeloos te laten verlopen werkt Autospot samen met BitKassa, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van betalingen met Bitcoins.

Wat zijn Bitcoins?

De Bitcoin is een relatief nieuwe vorm van geld: Revolutionair, decentraal, neutraal en vrijwillig. Om het simpel te stellen: De Bitcoin is digitaal geld dat je kunt gebruiken zoals bijvoorbeeld Euro's en Dollars. Je kunt er goederen mee kopen, ze onderling uitwisselen, ze ontvangen in ruil voor een dienst, ermee speculeren of ze weer omruilen voor bijvoorbeeld Euro's. De Bitcoin is wat ze noemen een "cryptocurrency", het is een digitale decentrale munteenheid waarvan de koers fluctueert op de open markt. In tegenstelling tot de systemen waar we nu mee betalen, zoals bijvoorbeeld creditcards, is de Bitcoin uitermate geschikt voor gebruik op het internet.

Kijk voor meer informatie over het kopen van nieuwe auto's met Bitcoins op https://autospot.nl/een-nieuwe-auto-kopen-met-bitc...

Geplaatst in:

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie: Pim Marks, eigenaar van Autospot.
E-mail: info@autospot.nl
Telefoonnummer: 040-8427878
Website: www.autospot.nl
Relevante pagina: https://autospot.nl/een-nieuwe-auto-kopen-met-bitc...

Autospot

plaats:
Eindhoven
website:
http://www.autospot.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234