Thierry Henry praat exclusief met Booking.com over de belangrijkste avond uit zijn voetbalcarrière

AMSTERDAM, July 4, 2016 /PRNewswire/ --Beroemde voetballer bezoekt iconische hotelkamer om herinneringen op te halen aan de
Champions League-finale van 2009 en zijn liefde voor voetbal, reizen en Rome  
Een goede voorbereiding is 90% van het succes. Tenminste, zo gaat het gezegde. Een goed bed op de avond voor een van de belangrijkste wedstrijden van een voetballers leven kan het verschil uitmaken tussen winnen en verliezen. Booking.com viert dit seizoen de speciale relatie tussen reizen en sport. Natuurlijk vanwege de voetbalgekte in Frankrijk, maar ook omdat dat meer dan een derde (34%) van de mensen die 'sport' opgaven als reden om te reizen, aangaf dat ze een groot sportevenement belangrijker vinden dan hun eigen huwelijksreis*. Booking.com laat zien welke magie ontstaat bij een verblijf in dat ene geweldige hotel, door een nieuwe video te lanceren met een één-op-één gesprek met Thierry Henry. Henry brengt een bezoek aan dezelfde hotelkamer waar hij de dag voor het winnen van de Champions League van 2009 in Rome verbleef. Hij spreekt vrijuit over zijn carrière, hoe hij reizen ervaart als wereldvoetballer, en waarom Rome zo bijzonder is voor hem.
Om de hele video te bekijken, ga naar het YouTube-kanaal [https://www.youtube.com/watch?v=I4VO4kX2WKY&feature=youtu.be ] van Booking.com.
Lees het volledige bericht op Booking.com's global media room [https://news.booking.com/nl ].
* Data op basis van 3975 respondenten in 7 markten in juni 2016 door Booking.com.     
Over Booking.com [http://www.booking.com/?aid=354544&utm_source=PR&utm_medium=email_pr&utm_campaign=22_01_2013 ] :
Booking.com is de wereldleider in het online boeken van hotels en andere accommodaties. Het garandeert de beste prijzen voor elk accommodatietype - van kleine zelfstandige accommodaties tot luxe vijfsterrenketens. Gasten hebben altijd en overal toegang tot de website van Booking.com, via hun PC, smartphone of tablet, en ze hoeven geen reserveringskosten te betalen - nooit. De website van Booking.com is beschikbaar in 42 talen, biedt meer dan 962.000 hotels en andere accommodaties, waaronder meer dan 464.000 vakantiewoningen, en beslaat meer dan 92.000 bestemmingen in 224 landen en territoria. De website heeft ruim 96 miljoen beoordelingen die de gasten na hun verblijf hebben geschreven, en trekt online bezoekers uit de hele wereld. Booking.com heeft meer dan 19 jaar ervaring en meer dan 11.000 toegewijde werknemers in 176 kantoren wereldwijd. Booking.com heeft zijn eigen klantenservice, die 24/7 beschikbaar is.
Booking.com B.V., opgericht in 1996, bezit en beheert Booking.com(TM), en is onderdeel van The Priceline Group ​​.
CONTACTGEGEVENS: 
Martijn.vanAmersfoort@edelman.comBooking.com


CONTACT: +31(0)20 301 09 80

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234