Hartverwarmende reünie van gedumpte pups

Vorig jaar juli zag het leven er heel anders uit voor de tien pups. Gedumpt en voor vuil achtergelaten waren ze vastgebonden op straat. Maar vanmiddag reden de inmiddels volwassen honden uit alle windstreken van het land naar Utrecht om elkaar na een jaar weer te zien. Een reünie om de goede afloop van alle honden te vieren.

Het was een hartverwarmend weerzien. Vanaf het eerste moment renden de 50 kilo wegende honden om elkaar heen en speelden alsof ze elkaar gisteren nog hadden gezien. Een mooi schouwspel wat bij alle baasjes direct een glimlach bezorgde.

Redding van de pasgeboren pups
Vorig jaar werden dertien gedumpte honden gered die aan een paal vast waren gebonden in Rotterdam. Tien van de dieren waren pups van minder dan twee weken oud. Voorbijgangers alarmeerde de Dierenbescherming waarop de dieren werden opgevangen en verzorgd in het Dierentehuis Nieuwe Waterweg in Vlaardingen. Voor alle puppy's werd een nieuwe baas gevonden.

Puppybende
Sanne op den Kelder heeft de pups vorig jaar opgevangen en met veel geduld verzorgd. "Ik noem ze de puppybende. Het is echt heerlijk om ze nu samen te zien. De honden zijn goed terechtgekomen bij liefdevolle baasjes. Voor mij is er niks mooier dan honden op te vangen en te zorgen dat ze een goed leven krijgen."

Ondanks dat de honden best een indrukwekkend uiterlijk hebben, zijn ze stuk voor stuk ontzettend lief, trouw en sociaal opgegroeid. Alle baasjes zouden hun imposante en prachtige viervoeter voor geen goud meer willen missen.

Ozzy zoekt nog een baas
Helaas zit er nog één hond uit de puppybende in Dierentehuis Nieuwe Waterweg in Vlaardingen. Voor Ozzy wordt nog altijd een baas gezocht.

Inlichtingen: Linda Bakker
088-8113289

Dierenbescherming

plaats:
Den Haag
website:
http://www.dierenbescherming.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234