Vilans en Infoland lanceren online KICK-protocollen

De Vilans KICK-protocollen zijn nu online beschikbaar voor abonnees. In mei vond al een pilot plaats met 3 organisaties; de reacties waren zeer positief. Vilans start vanaf nu met de implementatie bij de ruim 350 organisaties in de zorg en het onderwijs die een abonnement hebben op het protocollenbestand. Nienke Eckhardt, projectmanager Vilans: "Met de overgang naar een online protocollenbestand beschikken onze klanten altijd en overal over continu actuele protocollen, een stevige basis voor veilige zorg."

Vilans KICK-protocollenbestand
Het protocollenbestand van Vilans bevat zo'n 500 KICK-protocollen voor voorbehouden, risicovolle en overige handelingen. Infoland voorziet in een documentbeheersysteem en een toegankelijke webportal voor alle KICK-leden. Door deze samenwerking zijn de KICK-protocollen altijd en overal online beschikbaar voor abonnees waardoor zij beschikken over continu actuele protocollen. Het KICK-portaal beschikt onder andere over een Serviceportaal voor abonnementenbeheer en een gebruiksvriendelijke en krachtige zoekmachine.

Vilans
Samen met het veld ontwikkelt Vilans vernieuwende en praktijkgerichte kennis. We versnellen en verdiepen de processen die nodig zijn om nieuwe kennis en goede voorbeelden met succes in de praktijk door te voeren. Zo houden we met elkaar de langdurende zorg efficiënt, betaalbaar en van goede kwaliteit. We verbeteren daarmee de kwaliteit van leven van mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Vilans zorgt ervoor dat zorg beter werkt.

Infoland
Infoland helpt organisaties hun gehele verbeterproces te optimaliseren. Zowel met specialistische kennis als met software op het gebied van veiligheids- en risicomanagement, auditing, procesmanagement en continu verbeteren in het algemeen. Stap voor stap: van identificeren naar verbeteren en verankeren.

Geplaatst in:

Voor pers- en communicatievragen kunt u terecht bij Diana Rietveld, communicatieadviseur bij Vilans: d.rietveld@vilans.nl of telefoon 06 151 499 07. Zie ook www.vilans.nl. Of bij Infoland, Daniël de Rooij, adviseur marketing en communicatie: d.d.rooij@infoland.nl of 040 848 58 68. Zie ook www.infoland.nl

Stichting Vilans

plaats:
Utrecht
website:
http://www.vilans.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234