Ombudsman onderzoekt gegevensoverdracht Openbaar Lichaam Statia

De Nationale ombudsman is een onderzoek gestart naar het niet verstrekken van gegevens van het Openbaar Lichaam Sint Eustatius aan de Stichting Pensioenfonds Nederland (PCN). Een docente diende een klacht bij hem in vanwege problemen met haar pensioenopbouw. Het PCN kan haar opgebouwde pensioen over de jaren 1998-2010 niet berekenen omdat het Openbaar Lichaam ondanks herhaaldelijk verzoek, de gegevens niet verstrekt.

De Nationale ombudsman heeft het Openbaar Lichaam Sint Eustatius inmiddels vragen gesteld om zo een goed beeld te krijgen van de situatie. Hij verwacht zijn onderzoek in oktober 2016 af te kunnen ronden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erna van Eerden, (070) 356 36 37. Kijk voor meer nieuws, rapporten en achtergrondinformatie op www.nationaleombudsman.nl en volg de Nationale ombudsman op Twitter: www.twitter.com/nat_ombudsman.

De Nationale ombudsman

plaats:
Den Haag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234