Brexit-Congres in Amsterdam voor vertrekkende Engelsen

Amsterdam, 30 juni 2016 - Vanwege de tientallen verzoeken uit Engeland, wordt een speciale conferentie georganiseerd in Amsterdam gericht op het starten van een onderneming in Nederland (de EU).

Via de website www.nelcome.eu kunnen de Engelse ondernemers zich aanmelden.
Volgens Dennis Vermeulen, Algemeen directeur van INCO Business Group, worden veel vragen gesteld naar de oprichtingseisen, fiscale regels, en het ondernemersklimaat van Nederland. De bedoeling van het congres is om de Engelse ondernemers direct een kijkje te laten nemen in de keuken van Nederland.

De aanvragen betreffen met name MKB bedrijven. Volgens Dennis Vermeulen is dat niet vreemd : ' MKB'ers kunnen sneller beslissen, en anticiperen op de onzekerheid die is ontstaan. We zien dat erg veel ondernemers in Engeland afhankelijk zijn van de EU-status, denk aan kwalificaties die enkel geldig zijn binnen de EU, of het meedingen naar Europese projecten. De ondernemers die we begeleiden verwachten snel te gaan investeren, en tevens voor werkgelegenheid te zorgen'.

Tijdens 'ronde tafel gesprekken' komen ze in direct contact met een notaris, immigratieadvocaat, fiscalist, accountant, makelaar, en andere professionals die de nieuwe Engelse ondernemingen graag verwelkomen. Waarschijnlijk zullen tevens enkele vertegenwoordigers aanwezig zijn van de kantoren uit België en Duitsland, zodat de ondernemers direct een volledige afweging kunnen maken.

Dennis Vermeulen van INCO Business Group is donderdagavond te zien op EenVandaag, waarin de ontwikkelingen rondom de Brexit worden besproken.

INCO Business Group

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234