Domeinmatch.nl sluit exclusieve samenwerking met OlympicOffers.nl

Domeinnamenhandelsplatform Domeinmatch.nl en affiliatenetwerk OlympicOffers.nl gaan de komende jaren zéér nauw met elkaar samenwerken om Domeinmatch.nl verder te laten groeien.

Domeinmatch.nl is op dit moment één van de grootste spelers op het gebied van domeinnamenhandel in de Benelux en heeft meer dan 150.000 .NL en .BE domeinnamen te koop staan op haar website. Domeinmatch.nl heeft momenteel duizenden aangesloten kopers en verkopers en hoopt met deze samenwerking binnen 12 maanden door te kunnen groeien tot absolute marktleider op gebied van de verkoop van .NL en .BE domeinnamen.

OlympicOffers.nl is een affiliatenetwerk dat bestaat uit meer dan 1.500 publishers en media-buyers uit binnen- en buitenland en heeft wereldwijd meer dan 200 aangesloten affiliateprogramma's. Door Domeinmatch.nl aan te sluiten op het geavanceerde trackingplatform van OlympicOffers.nl, hebben affiliates de mogelijkheid om deel te nemen aan het affiliateprogramma van Domeinmatch.nl en geld te verdienen met het aanbrengen van nieuwe gebruikers. Met het toetreden tot het affiliatenetwerk van OlympicOffers.nl verwacht Domeinmatch.nl 10.000 nieuwe gebruikers per jaar te kunnen verwelkomen.

Naast de samenwerking doet OlympicOffers.nl ook een financiële investering in Domeinmatch.nl. Met deze investering neemt OlympicOffers.nl een belang van 10% in Domeinmatch.nl. De investering zal worden gebruikt om de techniek achter Domeinmatch.nl verder te ontwikkelen, om zodoende Domeinmatch.nl in de toekomst aan te kunnen sluiten op de infrastructuur van hostingbedrijven.

Over de hoogte van de investering worden geen mededelingen gedaan.

Domeinmatch.nl

plaats:
BREDA

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234