Opening eerste VR Room van Nederland

Officiële opening The VR Room Utrecht 1 juli 2016 om 18:00 uur

UTRECHT, 20160629 -- Virtual Reality (VR) belooft dé hit van 2016 te worden en de wereld zoals we hem kennen voor goed te veranderen. VR zet je zintuigen volledig op scherp. Blijf jij overeind als je vliegt zonder vleugels, een ruimtewandeling maakt of je door een volledig nieuwe wereld beweegt waar je de weg nog niet kent?

Op 1 juli opent The VR Room Utrecht haar deuren. The VR Room is de eerste VR Room van Nederland waar bezoekers ondergedompeld worden in de wereld van Virtual Reality. De nieuwste generatie Oculus Rift VR bril in combinatie met Leap Motion sensors zorgen dat elke beweging die je maakt meetelt.

The VR Room is een initiatief van Wouter van den Bijgaart (26 jaar) in samenwerking met Escaping Utrecht, dat even verderop zit. Oprichter Wouter over deze nieuwe samenwerking: "Met deze samenwerking worden VR en Escaping het nieuwe bowlen en lasergamen van Nederland"

Wouter nodigt iedereen uit om de VR experience met eigen ogen te bewonderen. Vrijdag 1 juli 2016 om 18:00 uur is iedereen welkom aan de Croeselaan 207 te Utrecht. The VR Room en Escaping liggen op steenworp afstand van Utrecht CS.

VR Experience BV

plaats:
UTRECHT

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234