ExaGrid EX40000E wint Storage-prijs bij The Storries XIII

Disk-gebaseerde back-upopslagapparaat wint Storage Magazines "waar voor je geld"-prijsLONDEN, 28 juni 2016 /PRNewswire/ -- Vandaag kondigde ExaGrid, een toonaangevende leverancier van disk-gebaseerde back-upopslag met data-deduplicatie, aan dat haar EX40000E-apparaat door Storage Magazine op hun jaarlijks prijsuitreiking is uitgeroepen tot het "waar voor je geld"-product van het jaar. De prijs is het resultaat van een publieksstemming. Dit is een duidelijke indicatie van de uitstekende kwaliteit van de technologie en service die ExaGrid aan haar klanten en partners levert.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO]

"Het winnen van de "waar voor je geld"-prijs is een fantastische erkenning van de brancheleidende prijs/prestatie van de EX4000E," aldus Andy Walsky, ExaGrid vice-president EMEA Sales. "Organisaties blijven hun IT-budget aantrekken, en geven hun personeel de taak om meer te presteren met minder geld. Met onze basis van meer dan 10.000 klantinstallaties en honderden partners, horen wij steeds dat klanten ExaGrid apparaten verkiezen boven andere systemen voor de snellere back-up en herstelprestatie, VM-boot in seconden tot minuten, kosteffectieve schaalbaarheid, en algemene meerwaarde in termen van prijs/prestatie."

Het EX40000E apparaat is het krachtigste apparaat in de reeks producten van ExaGrid. Het EX40000E-apparaat is 66% geconcentreerder dan haar voorganger, met capaciteit voor een volledige back-up van 40TB in een 3U-apparaat. Het apparaat maakt gebruik van de kracht van de scale-out GRID-technologie van ExaGrid, maar liefst 25 EX40000E-apparaten kunnen worden gecombineerd in een enkel scale-out GRID-systeem, waarmee een volledige back-up van 1PB mogelijk wordt. De EX40000E heeft een maximale opnamesnelheid van 8TB/uur per apparaat, dus met 25 EX40000Es in een scale-out GRID, is de maximale opnamesnelheid 200TB/uur, hetgeen 3,5 maal de opnamesnelheid is van het EMC Data Domain 9500 met DD Boost.

De unieke landingszone van ExaGrid slaat de meest recente back-ups op in hun volledige niet-gededupliceerde vorm voor herstel, terughalen en VM-boots die tot tien keer sneller zijn dan inline deduplicatie-apparaten zoals die van EMC Data Domain, die alleen gededupliceerde data opslaan. Met de landingszone van ExaGrid kan een VM opstarten in seconden tot enkele minuten in plaats van uren, voor apparaten die alleen gededupliceerde data opslaan.

Alle andere oplossingen dedupliceren data inline, wat bezuinigen oplevert in de opslag en gerepliceerde bandbreedte. Bij deze systemen vertraagt de back-upperiode echter direct, vooral na enige tijd als de hoeveelheid data toeneemt. Daarnaast zijn ze uitermate traag voor herstel, externe kopieën en VM-boots, omdat de data voor ieder herstelverzoek moet worden gerehydrateerd.

"Veel van de oplossingen op de markt kunnen gewoon niet voldoen aan de eisen voor een snelle back-up gezien de snelle datagroei", zei Walsky. "Daarnaast hebben steeds meer organisaties die virtualiseren behoefte aan just-in-time herstel door VM's die in seconden tot minuten op starten. Alleen ExaGrid kan voldoen aan al deze eisen."

Het nieuwe EX40000E-apparaat, dat ruimte heeft voor 96TB ruwe en 78TB bruikbare data, kan een volledige back-up van 40TB opnemen en dit opslaan als niet-gededupliceerde data in een front-end landingszone voor snel herstel en terughalen, en het behoudt een langetermijns historische versie in een opslagruimte voor gededupliceerde data.

De ExaGrid scale-out-aanpak biedt rekenvermogen met capaciteit - met toevoeging van processor-, geheugen- en netwerkpoorten en disk - waardoor de back-upperiode een vaste lengte heeft, ook bij toename van de hoeveelheid data. Deze aanpak is uniek voor ExaGrid en hiermee is dit het enige disk-gebaseerde back-upsysteem met een back-upperiode met een vaste lengte.

Over ExaGridOrganisaties komen bij ExaGrid omdat wij het enige bedrijf zijn dat deduplicatie zodanig heeft geïmplementeerd dat alle uitdagingen die verbonden zijn aan back-upopslag worden overwonnen. De unieke landingszone en scale-out architectuur van ExaGrid leveren de snelst mogelijke back-up - hetgeen resulteert in de kortst mogelijke vaste back-upperiode, de snelst mogelijke lokale hersteloperaties, de snelste externe kopieën en directe VM-hersteloperaties, zonder verlenging van de back-upperiode, en dit alles met lagere initiële en lopende kosten. Kom te weten hoe u zonder stress back-ups verzorgt bij www.exagrid.com [http://www.exagrid.com/] of neem contact met ons op via LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems]. Lees hoe klanten van ExaGrid [http://www.exagrid.com/exagrid-customers/success-stories/] hun back-up permanent hebben hersteld.

ExaGrid is een geregistreerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Media Contact:Christine MurphyExaGridcmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]+1 508-898-2872 x248Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO


ExaGrid


Web site: http://www.exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234