Vader verrast zoon met downsyndroom met zijn held Johnny de Mol

9-jarige Rotterdamse jongen met Downsyndroom ontmoet held Johnny de Mol ‘Johnnnnyyyyyyy’ 

Vandaag ontmoette de 9-jarige Robbie van Goch uit Rotterdam zijn grote held, televisiepresentator Johnny de Mol. Zijn vader, Jan van Goch (49), had via VakantieVeilingen Euro 1.016 over voor de date om zo de droom van zijn zoon - die het Syndroom van Down heeft - uit te laten komen en zijn vrouw te verrassen. VakantieVeilingen doneerde het volledige bedrag van de veiling aan Stichting Down Syndroom, Kern Rotterdam.

Uit onderzoek naar lenteactiviteiten en BN'ers bleek dat Johnny de Mol bij zowel mannen als vrouwen de grote favoriet was om een dagje mee door te brengen. Het liefst zagen ze zichzelf een dag lang met de televisiepresentator vertoeven aan het zwembad bij een luxe villa. VakantieVeilingen besloot vervolgens om deze lentedroom te laten uitkomen en Johnny de Mol per opbod te veilen. Een week lang werd er voornamelijk door dames fanatiek op Johnny geboden en even leek het er dan ook op dat de vrouwen er met Johnny vandoor zouden gaan. Maar Jan van Goch bleek uiteindelijk de hoogste bieder.

Dankzij de gulle geste van zijn vader, bracht Robbie met zijn familie en vriendjes een hele middag door met Johnny de Mol. Uiteraard bij een luxe villa met zwembad waar ze zich in de watten lieten leggen door de televisiepresentator. Zo deelde Johnny ijsjes uit aan Robbie en zijn vriendjes, werd er trampoline gesprongen, getennist en gevoetbalt.

Meer informatie: www.vakantieveilingen.nl

Een foto is beschikbaar bij dit persbericht als bijlage op www.perssupport.nl 

Foto onderschrift: De 9-jarige Robbie van Gogh ontmoet zijn held Johnny de Mol tijdens een date van VakantieVeilingen
Fotografie: Samuel van Leeuwen


Over VakantieVeilingen
VakantieVeilingen is met gemiddeld 7 miljoen bezoekers per maand de marktleider op het gebied van online veilingen. Dagelijks staan er duizenden veilingen live: van dagjes uit tot gadgets en van complete zonvakanties tot avondjes uit naar het theater of heerlijk ontspannen in een sauna naar keuze. Consumenten bepalen zelf hun prijs voor het arrangement en kunnen altijd en overal meebieden via de website of app. Met de introductie van VakantieVeilingen in 2007 heeft Emesa online shopping 'fun' gemaakt.
VakantieVeilingen is onderdeel van Emesa. Emesa is één van de grootste e-commerce partijen voor het zoeken, vergelijken en boeken van reis- en vrijetijdsarrangementen. Vakantieveilingen.nl, Actievandedag.nl en Vakantieveilingen.be zijn onderdeel van Emesa en bereiken wekelijks ruim 4 miljoen Nederlanders. De websites van Emesa worden door 110 miljoen mensen per jaar bezocht.

NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie en meer onderzoeksresultaten, kun je contact opnemen met:
The Gardeners | Manon van den Brand
Tel: 020 572 17 50
E-mail: manon@thegardeners.nl

VakantieVeilingen.nl

plaats:
Huizen
website:
http://www.vakantieveilingen.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234