Vindsubsidies in zee met Europese subsidiespecialist Subpoort

Vindsubsidies, een van de grootste onafhankelijke subsidieadviesbureaus van Nederland, en Subpoort, specialist op het gebied van Europese subsidies werken voortaan samen. De bedrijven versterken elkaar door te profiteren van elkaars kennis, netwerk en dienstverlening. Vindsubsidies is blij met het nieuwe partnerschap en hoopt op meer van dit type samenwerkingsverbanden. Vindsubsidies-directeur Henk Heerink: ,,Wij bieden deze partnerbureaus met onze producten en omvang meer slagkracht om hun klanten beter te bedienen. Zij zijn voor ons een aanvulling met hun vakkennis binnen specifieke branches of werkgebieden.''

Zo zegt Heerink dat Vindsubsidies met Subpoort een 'schat aan kennis en ervaring' heeft binnengehaald op het gebied van Europese subsidies. Subpoort verzorgt het subsidiemanagement voor verschillende nationale en internationale projecten van grote organisaties zoals de Universiteit van Amsterdam, Gemeente Haarlem, Tata Steel, Gemeente Zaanstad, en Medical Delta. Een deel hiervan wordt voortaan ondersteund vanuit Vindsubsidies.

Gezamenlijk succesvolle subsidietrajecten ontwikkelen
Udo van Unen, een van de oprichters van Subpoort: ,,Wij zijn erg gelukkig met deze samenwerking. Het grootste voordeel van Subpoort schuilt in de capaciteit die Vindsubsidies heeft met haar omvangrijke en deskundige consultancyteam en administratieve afdeling. Een enorme pre voor de grote internationale subsidieprojecten waarin Subpoort samen met haar relaties participeert. Ook het internationale netwerk van Idox denken wij efficient in te kunnen zetten voor de Europese subsidietrajecten.''
Van Unen, samen met partner Onno Piek eigenaar van Subpoort, zal vanaf heden zijn projecten namens Vindsubsidies oppakken. De ambitie is om samen succesvolle subsidietrajecten voor haar opdrachtgevers te ontwikkelen en uit te voeren binnen onder meer de Europese programma's EFRO, INTERREG, Horizon 2020 en UIA.

Vindsubsidies zoekt meer samenwerkingspartners
Vindsubsidies staat als groot subsidieadviesbureau open voor samenwerkingen met kleinere partners. Heerink: ,,Wij hebben als grote speler in de markt de kleinere, maar vaak specialistische, bureaus veel te bieden. Zoals het gebruik van Europa's grootste subsidiedatabase en een online administratiesysteem. Het binnenbrengen van specialistische kennis is voor ons het grote voordeel. Wanneer wij een samenwerking aangaan, behoudt onze partner haar eigen identiteit en cultuur. We azen niet op overnames, maar zoeken de krachtenbundeling. Het partnerschap met Subpoort is hiervan een mooi voorbeeld. Hopelijk volgen er meer. Door als collega adviesbureaus de handen ineen te slaan, kunnen we als gemeenschappelijk doel de innovatieve klanten van alle bureaus maximaal ondersteunen bij het benutten van subsidies, en dus bij het uitvoeren van hun innovatieve projecten.''

Over Vindsubsidies en Subpoort
Vindsubsidies is al bijna twintig jaar een toonaangevend bureau en biedt met meer dan zestig medewerkers een complete subsidiedienstverlening, waaronder de grootste subsidiedatabase van Europa, een uitgebreid team van gespecialiseerde consultants en de in eigen beheer ontwikkelde online administratietool Grant Manager. Vindsubsidies is onderdeel van het internationale Idox, met kantoren in vrijwel alle Europese hoofdsteden. 

https://www.vindsubsidies.nl/


Subpoort werkt al meer dan twaalf jaar als netwerkorganisatie en ondersteunt bedrijven bij het realiseren van hun innovatieve, strategische en financiële ambities. Het zwaartepunt ligt daarbij op het Europese subsidie- en projectmanagement.
Beide partijen onderscheiden zich van veel andere bureaus in de subsidiemarkt in wijze waarop zij met verschillende diensten en producten hun klanten ondersteunen gedurende het complete subsidietraject. Van het vinden van een passende subsidie tot het schrijven van een aanvraag, en van de beschikking tot het indienen van de einddeclaratie.

http://www.subpoort.com/

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Laura van Zutphen, Communications Executive van Vindsubsidies via laura.vanzutphen@vindsubsidies.nl (E), 0800-2020400/ 06-30992552 (T).

Vindsubsidies

plaats:
Goor
website:
https://www.vindsubsidies.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234