Deloitte gehonoreerd als nr. 1 in global business consulting door ALM Intelligence, bovenaan de ranglijst van consulting service providers geplaatst door Market Share, wereldwijde nummer 1 van 2015 volgens Gartner, en leider genoemd door IDC MarketScape

NEW YORK, 25 juni 2016 /PRNewswire/ -- Voor het zesde achtereenvolgende jaar hebben toonaangevende analyse- en onderzoeksbureaus Deloitte gehonoreerd met prominente lofbetuigingen voor haar breedte en diepte in Consulting Services. In recent gepubliceerde verslagen wordt Deloitte bovenaan de ranglijst van Global Business Consulting geplaatst door ALM Intelligence, IDC MarketScape noemde Deloitte een leider op het gebied van Global Business Consulting, en volgens Gartner is Deloitte de wereldwijde nummer 1 consulting service provider gemeten naar marktaandeel. Deloitteʹs vaardigheden zijn onderzocht binnen meerdere, uiteenlopende bedrijfsactiviteiten, waaronder consulting, risico, advies, belasting en audit.

"We geloven dat deze onderscheidingen een bevestiging zijn van Deloitteʹs toewijding in het bijstaan van bedrijven bij het oplossen van hun meest complexe problemen - terwijl we tegelijkertijd de manier veranderen waarop ons netwerk cliënten bedient, onze mensen zich ontwikkelen en we onze branche aanvoeren," aldus Jim Moffatt, Global Consulting Leader van Deloitte. "Het feit dat wij door de beste industrieanalisten jaar na jaar worden onderscheiden voor ons leiderschap, zegt bovendien iets over Deloitteʹs diepe specialisatie en het vermogen om waardevolle inzichten en grootschalige tenuitvoerlegging te leveren."

Deloitte is onderscheiden als de nummer 1 in global business consulting, gebaseerd op inkomsten, door ALM in haar Global Consulting Index 2015. Door Gartner is Deloitte bovenaan de ranglijst van global consulting geplaatst, gebaseerd op inkomsten, in haar rapport van 22 april 2015 met de titel Market Share Analysis: Consulting Services Worldwide, 2015. Bovendien werd de organisatie een leider genoemd, zowel wereldwijd als in alle regioʹs, op basis van haar vaardigheden op het gebied van Business Consulting in IDC's verslag, MarketScape for Business Consulting 2016 Vendor Analysis - Worldwide(1), Americas(2), EMEA(3), and Asia Pacific(4).

Zoals staat vermeld in het IDC MarketScape-verslag "beschouwen klanten wereldwijd Deloitte als de meest capabele firma in het uitdagen van de bedrijfscultuur en het leveren van waardecreërende innovatie." Het IDC MarketScape-verslag betitelt Deloitte ook als leider in verschillende markten, waaronder de Amerikaʹs, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Oceanië, gebaseerd op strategie en bekwaamheid.

Naast Deloitteʹs nummer 1-rankering in Global Consulting door ALM Intelligence, eindige Deloitte voor het tweede jaar op rij bovenaan de lijst voor Global Strategy and Operations Consulting, kreeg een tweede plaats in Global HR Consulting en werd derde in Global IT Consulting.

"Vooruitkijkend blijft het tot topprioriteit maken van innovatie, digitaal, talent en krachtig leiderschap de focus van Deloitte, terwijl we onze mondiale vaardigheden verdiepen en verbreden," zo vertelt Moffatt verder. "Het belangrijkste issue waar de CEOʹs van onze klanten zich mee bezig houden is groei, te midden van marktkrachten zoals de razendsnelle vooruitgang van technologie. Deloitte zal de vertrouwde inzichten en brede vaardigheden blijven leveren die zowel onze cliënten als de branche nodig hebben om deze veranderingen het hoofd te kunnen bieden. We kijken er naar uit een mondiale leider te blijven in professionele dienstverlening."

Over de rapporten

De Global Consulting Index 2015 is ALM Intelligenceʹs paradepaardje en levert "zowel inzage in vaardigheden en engagementen van dienstverleners, als kwantitatieve marktdata voor aanbieders van consulting ter beoordeling van groeimogelijkheden - het Global-rapport schetst een beeld van de marktdynamiek, geschiedenis en recente gebeurtenissen in de consultingindustrie en hoe deze zich verhouden tot de algemene economie en aangrenzende markten."

Het IDC MarketScape-model voor leveranciersanalyse is ontworpen om een overzicht te geven van de concurrentiële slagkracht van ICT (informatie en communicatietechnologie)-leveranciers in een bepaalde markt. De onderzoeksmethodologie maakt gebruik van een strenge scoremethodiek die is gebaseerd op zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria. Het resultaat is één enkele grafische illustratie van de positie van iedere leverancier in een bepaalde markt. IDC MarketScape biedt een helder raamwerk waarbinnen het product- en dienstaanbod, de vaardigheden en strategieën, en huidige en toekomstige succesfactoren voor de markt van IT- en telecommunicatieleveranciers op een betekenisvolle manier kunnen worden vergeleken. Daarnaast biedt dit raamwerk inkopers van technologie een 360-gradenbeoordeling van de sterke en zwakke punten van huidige en potentiële leveranciers.

Gartner publiceert jaarlijks haar marktaandeel en -ranglijsten voor het vorige kalenderjaar door alle technologie-gerelateerde capaciteit. De Market Share Analysis: Consulting Services Worldwide, 2015 beoordeeld de markt op basis van inkomsten uit Business Consulting (consulting dat leidt tot IT-solutions), IT-Consulting, Outsourcing, Softwarediensten en Hardwarediensten. Het rapport beoordeelt de markt ook per bedrijfstak, regioʹs en landen. Dit rapport maakt deel uit van hun marktaandeelseries.

(1) Source: IDC MarketScape: Worldwide Business Consulting Services 2016 Vendor Assessment door Cushing Anderson, maart 2016, IDC #US40634416e(2) Source: IDC MarketScape: Americas Business Consulting Services 2016 Vendor Assessment door Cushing Anderson en Jim Westcott, maart 2016, IDC #US40634116(3) Source: IDC MarketScape: EMEA Business Consulting Services 2016 Vendor Assessment door Mette Ahorlu, Cushing Anderson, maart 2016, IDC #EMEA40414216(4) Source: IDC MarketScape: AP Business Consulting Services 2016 Vendor Assessment door Cushing Anderson, Cathy Huang, Takuya Uemura, maart 2016, IDC #AP40634316

Over Deloitte

Deloitte verwijst naar één of meer van Deloitte Touche Tohmatsu Limited, een VK-vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ("DTTL"), haar netwerk van aangesloten kantoren, en hun gelieerde entiteiten. DTTL en iedere van haar aangesloten kantoren zijn wettelijk zelfstandige en onafhankelijke entiteiten. DTTL (ook wel aangeduid als "Deloitte Global") biedt geen dienstverlening aan cliënten. Kijk op www.deloitte.com/about [http://www.deloitte.com/about] voor meer informatie over ons wereldwijde netwerk van aangesloten kantoren.

Deloitte voorziet in audit, consulting, financieel advies, risicomanagement, belasting en aanverwante diensten voor publieke en private opdrachtgevers in meerdere sectoren. Deloitte bedient vier op de vijf Fortune Global 500®-bedrijven door een wereldomspannend netwerk van aangesloten kantoren in meer dan 150 landen en brengt eersteklas capaciteiten, inzichten en hoogwaardige dienstverlening om zo de meest complexe zakelijke uitdagingen van cliënten aan te pakken. Volg ons op Facebook [https://www.facebook.com/deloitte?_rdr=p], LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/deloitte], of Twitter [https://twitter.com/deloitte] om meer te weten te komen over hoe de ongeveer 225.000 professionals van Deloitte het verschil maken.

In dit persbericht verwijst "Deloitte" alleen naar de bij DTTL aangesloten kantoren.


Deloitte


CONTACT: Stephen Soyland, Global Communications, Tel: +1 212 492 4503,E-mail: ssoyland@deloitte.com


Web site: http://www.deloitte.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234