Extrema komt met haar intiemste feest ooit

Eindhoven, 24 juni 2016 - Het allervetste privéfeest op een locatie naar keuze van de bezoeker, waarbij Extrema zorgt voor drank, een DJ van Extrema Outdoor, decor en vervoer. Uniek, maar ná Extrema Outdoor - op zaterdag 9 juli - staat het feest gepland. Daarnaast is er nieuws over Extrema Outdoor zelf.

Extrema staat al jaren bekend om haar vernieuwingsdrang en unieke ideeën. Onlangs organiseerde ze de eerste editie van campingfestival Mandala, waarbij alles anders was dan op een regulier festival. Maar ook de creatieve overdosis die Solar Weekend heet, staat alweer voor haar twaalfde editie. De vernieuwingsdrang geldt ook voor vlaggenschip Extrema Outdoor, dat na de aanstaande 21ste editie bijna klaar is met haar transformatie die in de afgelopen jaren werd ingezet...

Dromen mag
Next in line is dus de afterparty van Extrema Outdoor 2016. "We zaten samen op kantoor en dachten: laten we eens gek doen en een onvergetelijke Extrema Outdoor Afterparty bij de mensen thuis organiseren. Daarbij verzorgen we een DJ van Extrema Outdoor, drank, decor en vervoer. We willen het klein houden met om en nabij 25 man. Dromen mag, maar uitvoeren is leuker", lacht Marcel Mingers, oprichter van Extrema.

Het intieme sluit aan bij de opzet van het Extrema Outdoor 2016. Ook dat festival is kleiner en intiemer van opzet dan in het verleden. Zo verkochten de Comfort Tickets al uit en het zou best kunnen dat dit op korte termijn ook voor de rest van de kaartverkoop opgaat.

Mingers: "We willen niet meer voor het maximaal haalbare gaan. We kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit en daarbij hoort een intiem festival, met liefde georganiseerd maar óók met een maximaal aantal bezoekers dat lager ligt dan in voorgaande jaren."

Lucky No. 7
Speciaal voor deze afterparty heeft Extrema een nieuw ticket in leven geroepen: het Lucky No. 7 Ticket, waarmee je samen met een club vrienden naar het festival kunt. Met dit vriendenticket worden zes kaarten aangeschaft, de zevende gaat gratis. De vriendengroepen dingen automatisch mee naar de afterparty. Ook krijgen ze een upgrade, waarmee ze toegang hebben tot de uitverkochte Comfort Decks. Hier geniet de bezoeker van het uitzicht op de verschillende stages met DJ's van Carl Cox & Friends én tal van anderen.

Beleef XO nog één keer zoals je het nooit meer zult beleven
Is dat een hint? Betekent dit dat in 2017 de laatste bouwsteen van de transformatie van Extrema Outdoor wordt gelegd? Mingers houdt zijn lippen stijf op elkaar, bang om het geheime ingrediënt te verklappen. Wat hij wel wil verklappen is dat Kölsch met zijn krachtige en liefdevolle Techno het festival uit zal luiden. Hoe? De organisatie raadt aan om de laatste tickets te bemachtigen en een kijkje te komen nemen.

Voor wie niet kan wachten tot de voorpret begint, is de Extrema Outdoor 2016 App verkrijgbaar in de App Store en de Google Play Store. Hierin vindt de bezoeker de timetable en kan er al geluisterd worden naar de verschillende DJ's. Extrema Outdoor vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 juli aan recreatiestrand Aquabest in Best. Tickets zijn te koop via www.xofestival.nl.

Extrema Outdoor BV

plaats:
EINDHOVEN
website:
http://www.extrema.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234